• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 16 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 11 Iunie , 2012

Copilăria, zbor spre viitor

Se spune că un copil poate să înveţe un adult cel puţin trei lucruri: să fie fericit fără motiv, să nu stea locului nicio clipă şi să creadă că orice este posibil. Copiii din comuna Dumbrăviţa au avut însă motive pentru a se bucura de ziua lor, 1 Iunie. Pentru al doilea an consecutiv, UAC Europe le-a pregătit un eveniment deosebit, plin de culoare, creativitate şi surprize.

 

Toţi elevii claselor I-IV din comună au fost invitaţi în curtea fabricii, însoţiţi de învăţătoare şi profesori, unde şi-au lăsat imaginaţia să zboare, creionând pe asfalt copilăria şi viitorul. Fabrica le-a pus la dispoziţie cretă colorată.

Între timp, preşcolarii şi elevii claselor V-VIII au avut parte de o surpriză. O maşină de îngheţată a fost la fiecare şcoală şi le-a oferit gratuit tuturor copiilor câte o îngheţată din partea UAC.

Mai mult, copiii de la grădiniţele din comună au beneficiat, tot gratuit, de picturi pe faţă. După „turul” tuturor şcolilor din comună, maşina de îngheţată a urcat în curtea fabricii şi le-a oferit tuturor copiilor care au desenat pe asfalt câte o îngheţată delicioasă.

 

Iulian Gheorghe, directorul general UAC Europe, a spus că, prin organizarea acestui eveniment, compania îşi respectă promisiunea de a se implica constant în comunitate şi a promis că această acţiune va deveni tradiţie.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.