• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 18 Iunie , 2012

Construim împreună Sighetul de mâine!

Dragi sigheteni,
 

Sunt sighetean din naştere, am crescut în acest oraş, sunt legat de el, aici este toată familia şi cei mai importanţi oameni din viaţa mea. Acest oraş minunat, cu istoria, cultura şi mai ales cu oamenii lui m-au făcut ceea ce sunt astăzi şi mi-au dăruit atât de mult şi atât de multe. Este datoria mea de onoare să întorc acest bine, să ajut şi eu această comunitate de oameni minunaţi, să dau ceva înapoi celor care au fost lângă mine, fie colegi de şcoală sau de joacă, parteneri de afaceri, rude sau concetăţeni de-ai mei. Am încercat să fac acest lucru prin implicarea mea în administraţia publică locală, în calitate de viceprimar. Şi acesta a fost crezul cu care am pornit în această cursă electorală pentru funcţia de primar.

Împreună cu dumneavoastră, am creionat, vreme de câteva săptămâni, Sighetul de mâine. Un oraş care îşi respectă bătrânii, care îşi ajută tinerii, care sprijină investitorii, care promovează oamenii de cultură, care îi ajută pe cei nevoiaşi şi îi răsplăteşte pe cei mai buni.

Tot împreună, vom transforma visul numit Sighet în realitate. Votul şi încrederea pe care mi le-aţi acordat în 10 iunie îmi dau certitudinea că îmi veţi sta alături şi în perioada următoare.

Vă mulţumesc tuturor şi vă promit că-mi voi pune toată puterea, priceperea şi înţelepciunea în slujba dumneavoastră şi construcţiei unui oraş aşa cum îl visăm cu toţii.

 

Cu stimă, Ovidiu Nemeş, Primar ales al municipiului Sighetu Marmaţiei

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.