• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 14 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 12 August , 2024

Conferința Județeană a PSD Maramureș

 Delegații la Conferința Județeană a PSD Maramureș au validat rezoluția de susținere a președintelui Marcel Ciolacu!

Biroul de conducere al PSD Baia Mare propus de primarul Dancus Ioan Doru a fost votat de social-democrați!
Conferința Județeană a PSD a reprezentat o zi specială pentru echipa noastră și m-am bucurat să-i văd în aceeași sală pe toți cei 37 de primari social-democrați care au câștigat în 9 iunie, dar și pe primarul independent din Oncești care a fost și va rămâne mereu parte din familia noastră. Prezența celor 355 de consilieri județeni și locali câștigați de PSD în comunitățile din Maramureș m-a făcut să fiu mândru și recunoscător pentru eforturile și implicarea fiecăruia.
Ca de fiecare dată, un ochi îmi râde privind scorul istoric pe care l-am obținut în Maramureș și în Baia Mare, municipiul reședință de județ, unde am câștigat primul primar social-democrat post-decembrist. Pe de altă parte, un alt ochi îmi plânge când știu că avem primari cu două, trei, patru, cinci sau chiar șase mandate la activ care nu au obținut în 9 iunie încrederea concetățenilor lor. Am însă convingerea că deși nu au reconfirmat de această dată vor rămâne neclintiți în comunitățile lor, pregătiți să lupte cu încredere în scrutinurile electorale care urmează în acest an, dar și în alegerile locale din 2028.
 
În cadrul conferinței am avut bucuria de a valida câțiva noi vicepreședinți județeni, oameni valoroși care și-au câștigat locul în forul nostru de conducere prin muncă și dedicare. De asemenea, am confirmat prin vot Biroul de Conducere interimar al PSD Baia Mare care a fost propus de președintele formațiunii municipale Dancus Ioan Doru, primarul ales al municipiului Baia Mare.
Un moment special a fost votarea rezoluției prin care PSD Maramureș își exprimă susținerea pentru o nouă candidatură a președintelui partidului nostru, Marcel Ciolacu, prim-ministrul României. Totodată am desemnat cei 50 de delegați din Maramureș care vor participa la Congresul PSD de la Romexpo, pe 24 august, pentru a-și arăta întreaga susținere pentru Marcel Ciolacu. O altă rezoluție votată a fost cea privind susținerea candidaturii mele pentru o poziție de vicepreședinte la nivel national, în echipa lui Marcel Ciolacu.
 
În PSD, suntem mai mult decât o echipă - suntem o familie a oamenilor de bun simț, uniți de aceleași valori și aspirații. Odată ce aceste alegeri vor trece vreau să ne apucăm cu toții de treabă și să facem o singură politică: POLITICA MARAMUREȘULUI!
Vă mulțumesc tuturor pentru dedicare și sprijin! Mulțumim pentru încredere, Maramureș!
 
Gabriel Zetea - Deputat PSD

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.