• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 13 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 20 Noiembrie , 2012

Comunitatea din Vadu Izei votează la parlamentare candidaţii USL

Vineri, 9 noiembrie, a demarat prima zi oficială a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din iarna acestui an. Cornelia Negruţ, candidatul USL pentru colegiul 6, zona Sighet, s-a întâlnit cu locuitorii din Vadu Izei, comunitate condusă de primarul independent Petru Vlaşin.

 

Colegiul 6 de deputaţi Maramureş cuprinde, pe lângă municipiul Sighetu Marmaţiei, opt comune. Acestea sunt: Remeţi, Săpânţa, Câmpulung la Tisa, Sarasău, Vadu Izei, Giuleşti, Onceşti şi Bârsana. Sfârşitul de săptămână a fost unul extrem de încărcat pentru candidatul USL, Cornelia Negruţ, care s-a aflat mereu în mijlocul oamenilor din Colegiul 6, pentru a le asculta doleanţele şi a afla care sunt problemele comunităţii. O primă întâlnire a fost cu „haita” lui Petru Vlaşin, primarul independent care, în luna iunie 2012 a reuşit să-l detroneze pe fostul edil cu patru mandate la activ. Petru Vlaşin a obţinut primăria cu peste 60% din sufragiile locuitorilor din Vadu Izei, iar la discuţiile avute cu candidatul USL pentru colegiul 6, Cornelia Negruţ, primarul şi-a acordat sprijinul nemijlocit în această campanie electorală.

 

„Pentru a putea să-mi duc la bun sfârşit promisiunile făcute în campania electorală de la locale, am nevoie de sprijinul parlamentarilor din zonă. Acesta este motivul pentru care sfatul şi rugămintea mea adresată locuitorilor din Vadu Izei este de a vota, la alegerile din 9 decembrie, candidaţii USL, respectiv Cornelia Negruţ, pentru funcţia de deputat şi ministrul Liviu Marian Pop, pentru postul de senator în colegiul 3, Maramureş Nord’’, a conchis Petru Vlaşin.

 

„Colegiul Sighet, prioritatea mea în Parlament” - Cornelia Negruţ (USL)

 

Vicepreşedintele AVAS, Cornelia Negruţ, candidatul pe care USL Maramureş l-a propus pentru colegiul 6 de deputaţi, zona Sighet, a subliniat faptul că, odată ajunsă în Parlament, va lupta pentru ca acest „colţ de rai”, cum este denumit metaforic Maramureşul istoric, să primească locul pe care îl merită pe harta ţării. Vicepreşedintele AVAS a precizat faptul că, cel mai important mesaj pentru locuitorii din Sighet, dar şi pentru alegătorii colegiului 6 de deputaţi este ca lumea să iasă la vot pe 9 decembrie 2012.

„Este important pentru noi, toţi, să continuăm lucrurile bune care au început să se mişte în această ţară. Schimbarea a început odată cu căderea Guvernului Ungureanu şi preluarea puterii de această formaţiune care doreşte să schimbe traiul românilor, în unul mai bun. Iar cei care pot şi doresc să facă acest lucru sunt partidele formatare ale USL, respectiv PSD, PNL, PC şi UNPR. În Maramureş prima schimbare vizibilă a fost numirea lui Sorin Rednic ca şi prefect de Maramureş, iar apoi desemnarea lui Zamfir Ciceu (membru PC) ca şi preşedinte al Consiliului Judeţean. A urmat numirea pe postul de subprefect al lui Pamfil Bercean (susţinut de PC) şi instalările care s-au făcut în instituţiile deconcentrate. Schimbarea în bine continuă pe 9 decembrie. 2012 este anul victoriei pentru USL, anul victoriei pentru toţi românii.

 

9 decembrie 2012 trebuie să fie anul victoriei şi în Maramureşul istoric, pentru ca judeţul nostru să obţină locul pe care-l merită la nivel naţional. Contează pe mine, contez pe votul tău!’’, a precizat Cornelia Negruţ, candidatul USL în colegiul 6, zona Sighet.

 

„Cornelia Negruţ este deputatul care va aduce fonduri pentru Sighet” - Ovidiu Nemeş

 

Şcoala nr 2 din Sighetu Marmaţiei a demarat un proiect cultural la nivel naţional, ajuns deja la cea de-a şaptea etapă. Sâmbătă, 10 noiembrie, delegaţii din mai multe judeţe ale ţării au fost întâmpinate la Primăria Sighet de edilul local Ovidiu Nemeş, însoţit de candidatul USL pentru Colegiul 6 de Deputaţi, Cornelia Negruţ şi de Ansamblul „Mugurelul’’ de la Clubul Copiilor. În Sala ‘’Transist’’ a Primăriei Sighetu Marmaţiei a urmat apoi o sesiune de dezbateri pe teme culturale. Luând cuvântul, primarul Ovidiu Nemeş a precizat, referindu-se la vicepreşedintele AVAS, Cornelia Negruţ, candidat pentru Colegiul de Deputat Sighet, că oraşul şi comunităţile din zonă vor obţine un real câştig prin votul acordat USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

 

„Sighetul trebuie scos din conul de umbră, comunităţile din Colegiul Sighet au nevoie de un om care să le reprezinte interesele în Parlamentul României. Cornelia Negruţ, viitorul deputat al acestei zone, va dovedi că uşile ministerelor se vor deschide pentru nevoile sighetenilor, a tuturor comunităţilor din acest colţ al judeţului’’.

Ovidiu Nemeş, primarul municipiului Sighetu Marmaţiei

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.