• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 9 Septembrie , 2016

Comunicat de presă post-eveniment Park Sale

Duminică, 28 august, a avut loc cea de-a treia ediţie a târgului cu scop caritabil „Park Sale”, organizat de Rotaract T.E.A.M. Baia Mare. Între orele 12 şi 20, produse diverse, de la cărţi, jucării, obiecte de decor, la produse hand-made, caricaturi  şi tatuaje cu henna au fost disponibile publicului băimărean care a trecut prin Parcul Municipal „Regina Maria”.

 

Fondurile strânse în urma evenimentului vor fi direcţionate către lucrările pentru proiectul „Grădina Senzorială”, realizat pentru Asociaţia Autism Baia Mare de către Rotaract T.E.A.M. Baia Mare şi Rotaract Baia Mare. Reuşita primului weekend a Park Sale este datorată şi sponsorilor noştri, Melinda Mandici şi Seven Studio, Chestii-Trestii, Claudia Năprădean de la Granny Made, Ioana Tănase de la Yelu, Roxana Oros de la Lolitta Boutique, Ramona Achim de la Perne Brodate Ramona, şi artiştii Oana Heredea şi Filip Gandriel de la spART. Un element de noutate este faptul că în urma Park Sale, mulţi oameni şi-au exprimat dorinţa de a dona obiecte care ar putea fi puse mai departe în vânzare.

 

Aşadar, am acceptat provocarea şi ca rezultat, sâmbătă, 3.09.2016 şi duminică 4.09.2016 între orele 16 şi 20 vom fi din nou prezenţi în Parcul Municipal pentru o a doua sesiune a Park Sale.

 

Va aşteptăm cu voie bună şi multe surprize!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.