• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 12 Martie , 2012

Competiţie de freeride

În luna februarie s-a desfășurat la Borșa (Maramureș) prima etapa din cadrul “Freeride Challenge Tour 2012”, prima competiție itinerantă de profil din România. Evenimentul, marca OUTDOOR ROMANIA & ABSOLUT OUTDOOR, a fost organizat în această zonă de Asociația OVER LIMIT, reprezentată de Cristian Niculescu-Țâgârlaș.

 
Reușita competiției s-a datorat și parteneriatului solid avut cu autoritățile locale: Consiliul Local, Primăria Orașului Borșa și primarul Remus Ștețco, primele oficialități din România care au sprijinit în mod necondiționat și eficient o competiție de freeride în țara noastră. Acest lucru a determinat organizatorii să plănuiască aici pentru anul viitor o etapă care se dorește a fi una de calificare pentru Freeride World Tour 2013, mai ales că în zonă va fi construită și o nouă gondolă care va deschide accesul către noi zone de freeride de o frumusețe rară.Competiția în sine s-a desfășurat în zona Muscheta, la categoria ski băieți, în două manșe, la final arbitrii luând în calcul cel mai bun punctaj avut pe una singură. Câștigătorii au fost stabiliți cu dificultate, nivelul competitorilor fiind apropiat ca valoare. La final primul loc a fost ocupat de Sorin Pârâu (76 puncte) urmat pe podium, la egalitate (75 puncte), de Cătălin Nătăraș și Mihai Tarea.Punctarea s-a făcut după trei criterii: linie, control dinamic și stil. Alte detalii, precum și rezultatele complete le puteți găsi pe adresa: http://freeridechallenge.ro/borsa. Iar fotografii și video pe http://freeridechallenge.ro/borsa/foto.html respectiv http://freeridechallenge.ro/borsa/video.html.
 
Freeride Challenge Tour 2012 vizează încă două etape: la Sinaia (17-19 februarie 2012) și Bâlea Lac (27-29 aprilie 2012). Partenerii Freeride Challenge Tour 2012 sunt: Movement, Centrul de diagnostic și tratament ProVita, Black Crows, Zeal, FunRide, Columbia Sportswear, Pensiunea Cehov - Bran, Asociația Over Limit, Alpine Style Expeditions, Freeride Camps by Ion Trandafir.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.