• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 12 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 9 Aprilie , 2013

Colţu’ meu / Să ne batem pentru Maramureş!

Pesediştii maramureşeni au bifat o Conferinţă Judeţeană ce părea la un moment dat dificilă. Iar lideri de la Bucureşti, iar muştruluiri pentru faptul că s-a depăşit linia dreaptă a frontului. Dar Călin este un politician abil şi a negociat până în ultima clipă. Nu este o echipă rea, mai urmează să fie aleşi cei din Biroul Politic, o operaţiune de asemenea complicată, cel puţin la prima vedere.

Spre deosebire de liberali, pesediştii au mulţi oameni care pot pretinde o funcţie de conducere. Din mulţi e greu să alegi puţini, dar poate este mai corect. Să pui pe liste, în funcţii, fel şi fel de indivizi cu muşte pe căciulă, cum se practică pe la alte case mai mari doar din motive aiuristice, că cei buni sunt puşi la păstrare. Sună cam a pecerist, dar adevărul e că într-un partid care se respectă, activistul de partid are un rol foarte important, iar din rândul activiştilor apar lideri.

La fel de interesantă a fost şi apariţia lui Cătălin Cherecheş. Dincolo de protocol, de diplomaţie, primarul de Baia Mare a amintit de familia în care s-a format ca politician şi de unde a plecat, lăsând o uşă larg deschisă. El a spus că există în orice familie divergenţe, la un moment dat, iar regăsirea este mai dulce.

Întrebat de ziarişti dacă se pregăteşte o revenire a lui Cherecheş în PSD, Zvonea a evitat un răspuns direct, dar a amintit că este prieten cu primarul băimărean şi a spus că trebuie citite declaraţiile primarului în cheia corectă.

Altfel spus, este posibil ca în perioada următoare, Cătălin Cherecheş să revină în PSD. Pentru Baia Mare poate fi o mişcare bună. Consilierii şi parlamentarii PSD se mişcă bine, natural şi au o oarecare influenţă la Bucureşti. Liberalii sunt mai înceţi, de negăsit şi…cu Teodor Ardelean şi Laura Ghinea nu se face primăvară în grădina liberală. Poate în ultimul ceas vor scoate în faţă personalităţi care merită, care pot face ceva pentru comunitate, pentru Maramureş. În fond, marea bătălie este pentru Maramureş!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.