• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 13 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 14 Septembrie , 2012

Colţu’ meu / Pentru Toni Rohian, şi un pic pentru Dacian

De mai bine de o lună se tot discută de deconcentrate, de posturi şi partidele care vor ocupa aceste instituţii ce au rolul unor prime pentru cei merituoşi în campanii electorale sau în munca de partid. Nu ştiu cât de corect poate fi, nu este corect, dar practica punerii membrilor de partid pe funcţii de directori la fel şi fel de instituţii este de când fiinţează fragila noastră democraţie, pe stil nou.

Dar astea s-au tot dezbătut, an de an şi la fiecare alegeri. După câştigarea alegerilor locale de acum, am crezut că lucrurile se vor schimba. Evident că m-am înşelat. Nimic nou sub soare.

Ei, în toată bulibăşeala din aceste săptămâni a apărut şi numele unui prieten, Anton Rohian, zis Toni.

Că apare şi el pe lista şefilor de deconcentrate nu a fost o surpriză. Incredibil a fost locul pe care era plasat prietenul meu Toni.

Aeroportul Internaţional Baia Mare, Toni dragă! Incredibil ce răutăcioşi pot fi oamenii ăştia, unii dintre ei fiind chiar colegi de partid. Eu sunt convins că povestea cu Aeroportul este o fantasmă a unui rău voitor. Tu, un experimentat politician ştii foarte bine ce mare nevoie este de specialişti de clasă, iar respectul tău pentru profesionalismul lui Mihai Pătraşcu mi-a mers la inimă. Tu, un bun specialist în zootehnie, ai de terminat proiectul de revitalizare a Brunei de Maramureş. Îmi amintesc cum stăteam de vorbă, ba am făcut şi texte minunate despre cum ai putea salva rasa de bovine maramureşeană. Ce proiect mare, ce idee mare, ce om deosebit ai fi dacă te-ar lăsa ăştia să îţi duci la capăt proiectul. Ce să cauţi tu între avioane, piste, carburanţi, paraşutişti şi zborul în picaj.

Toni dragă! Sunt convins că vei face ce trebuie pentru a îndrepta această răutate care te acredita cu o funcţie care ţi se potriveşte precum nuca în perete. Te voi sprijini în continuare în proiectele tale de a salva o rasă pur maramureşeană.

Fără nicio legătură cu cele de mai sus, am văzut un alt pesedist care apare la Vamă. Celebrul Dacian Manoliu se vrea la Vamă, dacă nu a putut la gardă sau finanţe. Vrea cu banii şi controlul. Ce destin are acest fost tânăr politician! Recent a terminat şi construcţia ilegală de pe Traian, două nivele nelegale care sunt ca un falus între două blocuri. Apartament a luat, bloc subţire şi-a făcut, acu vrea şi la Vamă. Dom’le Ursache, unde vă sunt oamenii valoroşi?

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.