• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 13 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 17 Septembrie , 2012

Colţu’ meu / O supărare trandafirie

M-am dus agale, în centrul nou, spre o bancă, să îmi plătesc factura la gaz. Este acolo un roboţel care încasează bani pentru fel şi fel de facturi. Când să virez spre bancă, am văzut vânzoleală la sediul PSD. Mi-am spus că au şedinţă în care se vor lua hotărâri importante pentru popor şi pentru social-democraţi. Nu am fost departe, s-au luat hotărâri importante, dar nu ştiu pentru cine. În fine, nu acesta ar fi subiectul. L-am întâlnit pe prietenul meu, Toni Rohian. De la materialul de săptămâna trecută nu ne-am mai întâlnit. Era evident supărat. Mi-a spus că s-a simţit ca ultimul agricultor, dacă am înţeles bine.

După care mi-a spus că Pătraşcu nu este singurul care poate conduce Aeroportul, la replica mea că ar trebui lăsat să îşi termine proiectul început, Toni a spus că şi alţii îl pot termina, că nimeni nu e de neînlocuit şi alte din astea. Mi-a spus Toni că el l-a susţinut atunci când Mihai Pătraşcu a fost numit la Aeroport. Aşa este! Rohian, fiind un tip influent în PSD şi în CJ, a fost o voce puternică atunci! Dar acum? Ce s-a întâmplat acum?

 

Toni, îmi pare rău că ai înţeles greşit. Să ştii că agricultorii sunt printre cei mai curaţi sufleteşte şi din toate punctele de vedere, oameni. A fi agricultor este o cinste.

Pe de altă parte, m-am enervat, deoarece pesediştii continuă cu logica asta găunoasă. „Nimeni nu este de neînlocuit!”, „Şi alţii pot conduce (Aeroportul, în cazul nostru).

Totul este o prostie, propagandă de partid care vrea la ciolan. Evident că nimeni nu este de neînlocuit, dar trebuie să ai ceva la mansardă (vorbesc la modul general, interpartinic, fiind o boală generală) să schimbi un om care face bine, un om care a înnoit Aeroportul, care a scăzut dramatic de bine costurile (ce facturi erau la utilităţi şi cum au devenit ele după ce a venit Mihai), care a lucrat şi lucrează la proiectul de dezvoltare a zonei, un loc unde ar putea veni o mare investiţie, un loc care ar putea fi bobârnacul care ar împinge acest judeţ spre mai binele ce nu vine de 20 de ani. De ce să schimbaţi un astfel de om, nu înţeleg?! Lăsaţi-l să termine pista, după care schimbaţi-l. Dacă am avea aşa oameni zeloşi şi în bătălia cu ministraşul Silaghi! Toni supărarea ta este gratuită, iar după ce declaraţii am văzut, pesediştii maramureşeni vor merge mai departe. S-ar putea să te superi de tot, deşi eu te preţuiesc în continuare. Nu ştiu dacă te numeri printre ei, dar şi eu voi merge mai departe. Ştii! Îmi tot aduc aminte de ce spunea Victor Ponta: „Nu schimbăm decât acolo unde se dovedeşte că nu sunt oameni competenţi”. Să văd! Cine îmi demonstrează că Mihai Pătraşcu nu este un tip competent? Pesedişti, ridicaţi mănuşa?

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.