• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 08 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 4 August , 2014

Colţu’ meu! / Nimic nou sub soarele DGASPC Maramureş

Jocurile de culise de la DGASPC încep să devină plictisitoare prin faptul că nu este „nimic nou sub soare”! Chiar am crezut că lucrurile se vor schimba în bine, dar mersul în jos pe toboganul neputinţei este la fel de prezent ca şi în era Boitor. Acum ne află în perioada incertitudinii, deoarece nu se ştie cine este şeful definitiv, cel cu patalamaua conferită de un concurs care se aude că va fi undeva în 2015. Este drept că până se şterg toate urmele unsuroase ale cuplului Boitor-Griguţă trebui ceva timp, dar noi aşa am înţeles atunci când a fost anunţată debarcarea lui Nic, în cel mai scurt timp se va organiza concursul pe posturile de conducere.

 

În ăst timp, interimarele fac şi ele ce pot şi ce ştiu. Şedinţe lungi cât o zi de post, discuţii şi probabil operaţiunea de neantizare de care spuneam la început.

De cazul celor două fetiţe nu se mai aude nimic. Mai mult auzim că taberele din Italia merg foarte bine. Totul este ca la carte, iar dorinţa cucoanei Silvia, cea cu adopţiile, se pare că întruneşte o aprobare tacită. Nu sunt împotriva adopţiilor, dar parcă ne vindem copiii precum vitele la târg.

 

În lunile trecute, atunci când scriam despre cazul Italia, am fost apostrofat pentru faptul că am spus într-un text numele uneia dintre fetiţe, de fapt prenumele.

Săptămâna trecută am văzut cum Silvia Scialpi îi arata la chip pe copii plecaţi în tabere şi le-a dat numele mic într-una din emisiunile uni post tv naţional. Ca să nu se lase mai prejos şi doamnele care însoţesc copiii în taberele din acest an au postat pe paginile personale de facebook fotografii cu grupul de copii din Maramureş, ajunşi în nordul Italiei, cu îmbrăţişările de rigoare şi cu cei care au venit să îi întâmpine. Sigur, putem fi acuzaţi că suntem răutăcioşi, dar adevărul e că toată acea fericire de pe chipul celor prezenţi pare a fi artificială, seamănă cu acea comandă: acum zâmbiţi, păsărica!

Nu negăm utilitatea unei astfel de tabere, dar sunt prea multe lucruri nerezolvate, prea multe semne de întrebare. Ca şi anul trecut, copiii au fost însoţiţi de şefa de la serviciul resurse umane, Dana Bărlea şi de febleţea lui Boitor. Una dintre febleţi!

Păi atunci de ce am mai făcut schimbarea?

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.