• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 09 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 7 Martie , 2014

Colţu’ meu / Nic, a venit momentul!

În data de 10 martie are loc o şedinţă de CJ. O şedinţă la care se va pune pe masa hotărârilor problema DGASPC, a lui Nicolae Boitor. Acum, când scriu, este joi noaptea, cu patru zile înainte de o istorică, sper, şedinţă. Poate, cu ajutorul Bunului Dumnezeu se va face dreptate celor două fetiţe abuzate în Italia şi unui băiat de 9 ani ce a ars de viu în Tg. Lăpuş.

Toate aceste triste poveşti şi multe altele au făcut obiectul a multor materiale, cred că de vreo opt luni scriu, aproape săptămână de săptămână. Era firesc să ajungem la un final. Cred că Boitor va fi eliminat din funcţie, iar cei în drept vor începe să cerceteze. Nu se poate ca o astfel de poveste să fie ţinută de nişte conducători de pe la mai multe instituţii, în loc. Vom găsi breşa în sistemul defensiv al celui alintat Nic. Ştiu că sunt mai mulţi care îl ţin în braţe şi, dacă nu ar fi fost cazul fetiţelor, nu aş fi scris nimic. Am o scârbă faţă de modul în care este condusă această instituţie din urmă cu mai mulţi ani, când am găsit copii intoxicaţi cu haloperidol. Un medicament pe care îl dădeau pruncilor, bucătăresele, îngrijitoarele, un medicament care se dă, în mod normal, cu pipeta, sub supravegherea unui cadru medical. Boitor a avut nişte explicaţii de rahat şi am renunţat la a mai scrie de porcăriile de la Direcţie.

De opt luni, el şi Dumuţa, Griguţă, şoferul-nepot şi câteva dudui vorbesc doar despre aşa-zisul atentat la funcţia lui Boitor.

Oameni buni! Eu vorbesc de copiii din sistemul de protecţie al statului! Ajutaţi-mă să facem dreptate acestor copii! Evident, mă adresez consilierilor judeţeni. Vă rog să veniţi cu mine într-o vizită prin casele de tip familial şi unde mai sunt aceşti prunci să vedeţi!!!!

Poate aşa veţi crede!

Nu ştiu dacă seara când vă culcaţi copiii sau nepoţii, pentru o clipă, vă gândiţi şi la copiii nimănui, la cele două fetiţe abuzate, la Nicolae Coman…

Comentariile celorlalți

Monica pe 14.03.2014 la 18:26
Domnule Teremtus,
rezolvarea acestei probleme sta in raspunsul la intrebarea "Cine il tine in brate pe NIC, cu maare grija, sa nu-l scape si mai ales de ce???"
Cu stima,
Monica

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.