• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 09 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 20 Mai , 2014

Colţu’ meu / Mesaj pentru Boitor

Am rămas pe subiectul Boitor, din nou, la rubricuţa mea. Nu aş fi scris nimic dacă nu s-ar fi întâmplat o mică mizerie în spaţiul media de la noi. Trebuie să o spun din nou, noi nu scriem despre ziarişti. Am considerat că jurnaliştii sunt destul de înjuraţi, ca să ne mai facem şi noi viaţa grea, unii altora. Am pledat ani în şir pentru un asemenea comportament. Trebuie să recunosc că cel ce m-a convins a fost Dan. Cu înţelepciunea lui m-a făcut să văd reversul medaliei şi să îi dau dreptate. Nu merită să ne atacăm, să scriem, să dăm verdicte despre munca unora sau altora. Fiecare răspunde de ce face, fiecare este liber.

 

Sunt multe subiecte ce pot fi abordate. Am avut nevoie de ani buni să înţeleg logica lui Dan. Probabil, dacă nu ar fi fost el, aş mai fi scris câte un text…Dar e bine aşa cum e.

 

Ne întâlnim, ne salutăm sau nu, ne certăm sau nu, ne preţuim sau nu…atât! Nu ieşim în spaţiul public. Ba ne şi sprijinim în câte un demers de presă, fie scrisă, fie pe sticlă. Am crezul că lucrurile s-au calmat şi… zilele trecute am constatat că nu este aşa.Am citit un textuleţ în care Boitor era făcut o biată victimă a celor răi şi cu ajutorul unei părţi a presei. Acum se ştie cine este acea parte a presei.

Am trecut mai departe, spunând că nu merită să mă enervez. Un hăbăuc ce nu a avut ce face. Apoi am aflat cine e scriitorul şi am căzut pe gânduri. Nu am fost nervos, căci cel în cauză este unul din gaşca mai tânără şi mi-am zis că aşa înveţi meserie.Dar am aflat mai departe că cel în cauză are o prietenă, soţie sau ce o fi şi tocmai a fost angajată la DGASPC.

E, acum e altceva! Boitor încearcă să găsească jurnalişti care să vină cu o ofensivă!

 

Băi, Boitor! Cei care vor scrie şi face emisiuni în continuare sunt mult mai mulţi, mult mai preţioşi (nu mă refer la mine), fac parte din greii mass-mediei maramureşene. Nici nu ştii ce te aşteaptă!

Nu este o ameninţare, este un adevăr. Ai făcut prea multe şi noi dorim să se facă dreptate, nu dorim să pice un director pentru a veni alt director. Pe mine m-au rugat cele două fetiţe abuzate în Italia!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.