• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 09 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 28 Februarie , 2014

Colţu’ meu / Domnului Ovidiu Morar!

La rubricuţa mea, din această săptămână, după ce am meditat asupra situaţiei create am hotărât să îi răspund directorului de la Direcţia Muncii, Ovidiu Morar. Domnia Sa a postat un comentariu la textul cu Nicolae Boitor, de săptămâna trecută. Pe undeva am fost surprins de modul şi abordarea domnului Morar. În textul cu pricina, aminteam la un moment dat că la DGASPC a venit în inspecţie o doamnă. A cerut acte, în mai multe birouri folosind autoritatea pe care ţi-o dă poziţia de organ de control. Pentru a fi mai convingătoare, îl invoca pe Boitor, spunându-i Nic. „Trebuie să apelez la Nic?” şi alte astfel de formulări. Mi-am permis să menţionez acest aspect, spunând că o cucoană de la Inspecţia Socială….. Domnul Morar s-a simţit obligat să îmi atragă atenţia că formularea cucoană este deplasată.

Domnule director, trebuie să vă asigur că nu am nimic cu Direcţia şi că vă bucuraţi de respectul meu. Dar sunteţi în eroare. Potrivit DEX, cucoană este o formă de politeţe pentru o femeie măritată. Nu am jignit pe nimeni.

Acum am să vă spun ce a făcut respectiva.

A intrat în birouri şi a solicitat acte… A făcut-o pe un ton nepoliticos, a strigat, s-a isterizat faţă de nişte oameni care chiar muncesc, adică nu au timp de fiţele unor cucoane. Pe de altă parte, vi se pare normal ca un inspector să invoce directorul instituţiei numindu-l cu un diminutiv? Adică se trag de şireturi, ca să nu spun altceva, dar de ce trebuie să ştie toată lumea? Asta nu este o atitudine condamnabilă? Ironia dumneavoastră de la finalul comentariului este gratuită.

Respectiva doamnă, pe care o ştim de pe vremea lui Vaum, dacă e să o luăm la bani mărunţi, s-a purtat mizerabil peste tot, nu doar într-un anumit birou. Sunt mulţi care au văzut şi auzit. Credem că ar fi bine să-i instruiţi pe unii. Iar DEX-ul este la liber, este pentru toată lumea.

Comentariile celorlalți

crisan pe 07.03.2014 la 20:32
Imi pare rau ca credeti ca vorbesc prostii.
Ce am sesizat a fost faptul ca din celebra conducere a fost omisa Orzac (care pana nu demult facea echipa cu boitor) care a fost numita directoare stim toti cum ,si acuma scaunul lui Boitor este mai ...interesant-ca doar stiti cati ani a dat concurs cu note de 2,3,4 si scandaluiri,contestatii ect...-eu nu tin parte lui Boitor ,dar nici Orzac nu trebuie exclusa,Sa speram ca luni consilierii si apoi d-nul Cuceu va tine cont de conduita defectuoasa si aroganta!
Nicolae Teremtus pe 07.03.2014 la 00:13
Vorbiti prostii, nu s-a retras nimic de pe site!
Si da! Ma intereseaza soarta copiilor! Nu sunt cel care ridica pe cineva in slavi. Dumneavoastra o faceti prin faptul ca ii luati partea celui care este de vina de suferinta unor copiiiiiiiiii
crisan pe 06.03.2014 la 22:05
Va inchipuiti cum se comporta Orzac cand simte ca este luata la intrebari...cred ca stiti din articolul La balamuc.....,plangerea la politie,....si altele de care domnule ziarist a-ti avut parte....dar se pare ca cam uitati....Care o fi motivul...binele copiilor? Nu cred!Desi am avut naivitatea sa cred la un moment dat....De ce s-au retras de pe situl Gazetei acuzatiile d=nei Silvia la adresa lui Orzac,comportamentul ei in Italia ,si fuga la aeroportul din Bologna,intamplarea face ca am asistat la acest scenariu....si pot reveni cu picanterii nedemne de o directoare
Ovidiu Morar pe 05.03.2014 la 20:24
Stimate domnule Teremtus, va multumesc pentru cele exprimate in "colt". Va asigur ca respectul este reciproc si ca replica mea nu se doreste a fi o implicare in "duelul" de la DGASPC. Am dorit sa spun mai pe sleau ca atunci cand sunt obiectiuni referitoare la oamenii Agentiei as prefera sa nu se ascunda nimeni dupa cuvinte deoarece acesti oameni au nume si sper sa nu le/ne fie rusine sa le vedem mentionate. As mai avea trei mici intrebari legate de afirmatiile facute de dumneavoastra in "colt" : ati fost de fata la respectivele descinderi? Ati auzit personal replicile nepoliticoase? Sau v-au fost relatate acele lucruri? Imi permit sa va pun aceste intrebari deoarece ma intereseaza conduita inspectorilor sociali in teren iar din informatiile pe care le detin eu (din trei surse diferite, una din cadrul inspectiei-alta decat doamna Man-si celelalte doua din DGASPC-altele decat domnul Boitor si ai sai) lucrurile stau complet diferit si de isterizat s-a isterizat altcineva care in aparenta pare a fi "protejata" acestor articole. In rest viata privata, inclusiv sireturile, colegilor mei, nu ma priveste decat in masura in care aceasta le afecteaza activitatea de la Agentie.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.