• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 09 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 14 Martie , 2014

Colţu’ meu / Ce ascunde Boitor? Afaceri pedeliste? Afaceri personale? De grup?

Ne-am tot întrebat de ce consilierii PDL şi PPDD îl susţin pe Boitor. Acum credem că nu vor o schimbare la DGASPC deoarece nu vor să se afle afacerile făcute în mandatul pedelist. Noi suntem la uşa descoperirilor şi vom începe să arătăm maramureşenilor cum se fac bani negri la DGASPC.

Am fost dezgustaţi de faptul că un doctor a avut o ieşire fără scuză faţă de Cornelica Ilea, o colegă de breaslă şi despre care ştia că are o boală cronică. Doctorul a făcut mişto! Poate pentru că se spune de domnia sa că are o farmacie în care e asociat şi care ar fi făcut afaceri cu DGASPC Maramureş, în partea de peste Deal! O fi drept?

Dar marile afaceri sunt cele din construcţii, cu construcţii. Este foarte interesant că o parte a celor care îl susţin pe Boitor au prosperat interesant, într-o perioadă de timp ce se suprapune cu mandatele lui Boitor. Vorbim de case, viloace, apartamente modernizate, finisate cu materiale ce seamănă izbitor cu cele folosite la lucrările din sistem. Sunt mai mulţi cei care au muşcat din acest tort gustos. Apoi ar fi bani pentru partid, după metoda banilor care se roteau cu cei ce primeau lucrări. E greu să dai nume şi date concrete. O investigaţie de presă se loveşte de refuzul unor persoane care fac parte din acest sistem mafiot. Nu dezarmăm şi vom continua să cerem date, situaţii despre aceste dezastre financiare.

Dar marea durere a mea este faptul că nimeni nu vrea să mă ajute să facem dreptate în cazul celor două fetiţe. Nu găsesc o explicaţie pentru această tăcere a aleşilor. Vorbim de două fetiţe ce au suferit din cauza unor adulţi. Dacă într-un astfel de caz nu se face nimic, despre ce mai vorbim. Cum vor face bine maramureşenilor ce şi-au pus speranţa în consilieri?

Evident că eu ştiu ceva nou în cazul fetiţelor, dar nu doresc acum să arăt, din nou, ipocrizia, necinstea, mizeria sufletească a unora ce ar fi trebuit să vadă de soarta a doi minori.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.