• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 08 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 23 Mai , 2014

Colţu’ meu / Boitor minte din nou! Ce mizerie!

Am scris un text chinuit despre alegerile europarlametare, pe post de rubrică, ca să nu spun că nu am scris şi eu despre o campanie electorală anostă. Dar nicio şansă să intru în galeria analiştilor politici de-ai locului. O nouă întâmplare la DGASPC Maramureş mi-a deturnat interesul de la alegerile ce vor fi.

 

Joi între 14 şi 16, o tânără de 20 de ani de la una din Casele de Tip Familial din Sighet, o fată cu un retard mintal în formă uşoară-medie a fost luată din Grădina Morii de doi indivizi, după informaţiile noastre şi dusă la un loc ferit, loc în care a fost violată. Poliţia Maramureş a afirmat presei că a fost vorba doar de un bărbat care a fost identificat şi reţinut.

Acestea sunt datele generale, probabil vom reveni săptămâna viitoare cu mai multe amănunte.

Porcăria, dincolo de tragedie, începe acum.

Nicolae Boitor este înştiinţat la orele 19 de situaţie. Nic şi-a notat şi a tăcut. În dimineaţa zilei de vineri, informaţia a început să circule în zona presei băimărene. Înainte de ora prânzului, mai mulţi ziarişti erau la poarta poliţiei judeţene. Ei îşi făceau meseria!

Mai mult, întrebat de ziarişti, Boitor redirecţiona cazul spre directorul adjunct, deşi a uitat un minor amănunt. A uitat să îşi informeze directorul adjunct de cele întâmplate. Motivul este lesne de ghicit. Boitor, aflat în deficit de imagine, pe marginea prăpastiei, vrea să arate că situaţia gravă de management se află în altă parte, nu la el.

 

Cum ar fi trebuit procedat în astfel de situaţii?

Directorul a primit informaţia la ora 19. În secunda doi ar fi trebuit şi îşi informeze şefii de compartimente de cele întâmplate pentru a se lua măsurile cuvenite. Echipa trebuia să lucreze. Boitor a şuntat circuitul informativ pentru a face un rău directorului adjunct pe care presa l-ar fi uimit cu o informaţie pe care nu o cunoştea. Evident, Boitor nu este îngrijorat de starea fetei, el are meciurile lui cu cei din subordine. Din păcate pentru el, există dovezi ale porcăriei pe care a făcut-o din nou! Vom reveni...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.