• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 08 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 3 Iunie , 2014

Colţu’ meu / Boitor, la revedere! Ca în celebrul clip

După evenimentul de miercuri, cel cu demisiile de la DGASPC, eu le spun demisii pentru că este un fel de demisie şi pentru că mă simt mai bine. Nu sunt mulţumit pentru necazurile oamenilor, dar cred că oamenii directori, cei care nu îşi fac treaba, cei care iau sau nu iau măsuri, şi mor copii sau fetiţe nevinovate sunt abuzate, trebuie să răspundă cu funcţia şi penal dacă este cazul. Eu nu pot condamna, nu judec, dar solicit celor care o pot face să se aplece în acest caz asupra semnalărilor venite din presă. Nu vă luaţi după cei care afirmă că am un interes sau ceilalţi colegi, e o pistă falsă, este încercarea celor care au devalizat DGASPC, adică bugetul statului de miliarde şi miliarde. Laptele şi mierea financiară au curs din robinetele Direcţiei în perioada Boitor.

Multe nemernicii s-au petrecut cu copiii nimănui pe care statul s-a obligat să îi protejeze. De la medicamentele periculoase oferite copiilor fără supravegere medicală, până la muncile la vila lui Boitor cu copiii nimănui din Gârdani etc. Odată trebuie să se facă dreptate!

Îl informez Boitor că dosarul Coman, cel din instanţă, l-am parcurs şi la prima lectură sunt câteva elemente care ar putea fi un nou început în acest caz. Până să vedem cu ochii noştri, noi ştiam că în acest dosar nu era depus raportul Inspecţiei Sociale, cea care a constatat că Boitor nu a luat măsurile cerute de cei din subordine.

Raportul îl incriminează pe Boitor!

Dar instanţa trece peste raport şi nu cere nimic în dreptul directorului DGASPC. În fond, ce mai lucru, a murit un băiat de nouă ani, cu un grav handicap, o legumă nefolositoare pentru cei care decid, de la Boitor în sus. Ca şi pentru părinţii alcoolici ce aveau nevoie de băiat pentru a încasa nişte bani folosiţi pentru ostoirea setei de poşircile domnului Bachus. Sigur că vom mai găsi elemente care să ne confirme că dreptatea este de partea noastră.

Nu am emoţii, Nic! E doar o chestiune de timp!

Comentariile celorlalți

ardelean pe 04.06.2014 la 16:41
Am admirat consecventa si indarjirea d-stra pe subiectul devenit penibil...Boitor.Cu atat mai penibil cu cat cei din Consiliul taceau,taceau.....si ei stiu de ce si stim si noi care le platim posturile.
Nimeni nu-l admira pe acest domn Boitor dar singur nu poti face toate aceste grozavii pe care cu insistenta d-stra le-am citit.
Acolo era o echipa care se acoperea unul pe altul.Deranjant a fost ca echipa nu se vedea de acest Boitor!!!!!!!!!!!!
Eu cred ca o sa mai savuram articole picante si neprevizibile cand apare ca director sex simbolul Orzac!!!!!!!!!!!Ca doar la concurs poate participa si cum a mai luat examene mai poate lua!
Atunci vedem daca ne pasa de cei multi Comani din sistem,de copii care nu-i putem adopta in Maramures pana Orzac e acolo,-sau numai de Boitorii care mai sunt in sistem.
Cu stima!

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.