• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 10 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 31 Ianuarie , 2014

Colţu’ meu / Bancuri cu liberali şi pesedişti

La ultima şedinţă de Consiliul Local am asistat la un scurt duel verbal între primarul Cătălin Cherecheş şi liderul de grup liberal, Călin Bota.

După epuizarea punctelor de pe borderoul de şedinţă a urmat borderoul suplimentar. Primul proiect de hotărâre a fost unul cu privire la reducerea unor taxe. La punctul doi, un proiect oarecum asemănător, la iniţiativa grupului de consilieri liberali. Înainte de a începe, Bota a spus că retrage proiectul iniţiat de liberali, având în vedere că este cel iniţiat de primar. Bota a vrut să fie un pic ironic, spunând că primarul a fost un pic mai rapid.

Este, dacă nu mă înşel, prima dispută prietenească în plenul CL.

 

Cătălin Cherecheş a zâmbit la cele spuse de Bota şi a replicat corect. Proiectul propus de el este în favoarea comunităţii, a băimărenilor a celor care fac investiţii. Primarul a terminat cu o zicală. „Un proiect de esenţă liberală făcut de social-democraţi”.

A fost, probabil un semn că armonia politică din CL este tulburată de apropiatele alegeri, dar şi de felul în care USL ştie să îşi gestioneze crizele. Mă refer la liderii naţionali. Aceste crize, vrând-nevrând, au extensii şi în teritoriu.

În Baia Mare este o situaţie, oarecum atipică, prin faptul că primarul este un tip ce poate fi dur, chiar dacă este mai tânăr. După acest schimb scurt de vorbe de duh, social-democraţii au început să spună bancuri cu liberali. Unul dintre acestea a fost chiar reuşit.

Singurul liberal adevărat din cadrul organizaţiei, spuneau ei, este un fost social-democrat, respectiv Mircea Dolha!

 

A mai fost o remarcă amuzantă. Ei spuneau că aleşii liberalilor băimăreni sunt angajaţi la stat sau au pensii de la stat, iar pesediştii băimăreni sunt cam toţi în sectorul privat. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.