• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 16 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 6 Noiembrie , 2023

Cluj și Sălaj au filiale ale partidului Republican

Activitatea politică internă devine tot mai interesantă odată cu apropierea alegerilor de anul viitor. Pe lângă marile partide aflate la putere sunt mai multe partide care încearcă să se impună pe scena politică românească. Printre acestea Partidul Republican a făcut o mișcare importantă intrând într-o alianță cu AUR și partidul Țărănist. De fapt, există o cupolă AUR sub care aceste partide vor participa cu șanse la alegerile locale, în special.

 

Având în vedere că sfârșitul anului este aproape Partidul Republican înființează  filiale județene pentru a se putea organiza mai bine. Zilele  trecute au fost înființate filialele județene Cluj și Sălaj. La cele două manifestări a participat și o delegație din Maramureș condusă de președintele filialei, Liviu Bechiș alături de care a fost și președintele organizației Baia Mare, Vasile Todoca.

 

Președintele filialei clujene, Mircea Irimie a prezentat unei săli arhipline o echipă foarte puternică. „Este un moment important pentru noi și pentru Cluj!

 

Ne bucură să vedem energia și puterea republicanilor clujeni, care cred în valorile noastre fundamentale și într-un viitor mai strălucit pentru județul pe care îl reprezintă”, a spus liderul republican clujean. La manifestare a fost prezent și președintele Partidului Republican, Marian Cucsa, iar prezentările au fost făcute de secretarul general  al partidului, Ionel Petre. De menționat că a fost prezent și liderul AUR, George Simion.

 

După Cluj a urmat Sălajul, unde peste 400 de membri republicani au salutat  înființarea filialei sălăjene.Președintele filialei Sălaj a Partidului Republican, Valeriu Crișan,  a dovedit că este un lider puternic și bine organizat.

,,Suntem hotărâți să schimbăm actuala configurație politică din județ.

 

Noi, republicanii, suntem hotărâți să readucem la lumină valorile autentice și oamenii adevărați care să fie repere pentru comunitatea sălăjeană, a spus Valeriu Crișan.

 

La cele două manifestări prezența maramureșenilor a fost vizibilă cu numeroși membri ai partidului.

,,Sunt momente foarte importante pentru noi, Partidul Republican, de muncă intensă, dedicare, ambiție de a reuși să construim ceva bun pentru România. De la o zi la alta partidul crește, devine mai puternic.

 

În aceste zile am muncit intens la construcția organizațiilor Cluj și Sălaj. Cu ceva timp în urmă am pus pe harta politică filiala Maramureș.Pentru perioada următoare pregătim surprize. Stați aproape.

 

Urmează alte lansări importante, în România. În paralel, vom face cunoscute principalele teme ale Planului pentru România.

 

Vom continua să spunem lucrurilor pe nume, cu tărie, onestitate și verticalitate. Dacă mai credeți în România, dacă mai credeți în viitor, este momentul să veniți alături de noi. Credem în România”, a spus Liviu Bechiș, președintele filialei Maramureș a Partidului Republican.  Liderul maramureșean a făcut un apel către simpatizanții partidului din Baia Mare și restul județului să vină spre republicani. În perioada următoare se vor face publice sediile organizațiilor în care doritorii se pot înscrie în partid.

 

 

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.