• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 21 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 13 Noiembrie , 2012

Ce ne-a şoptit lumea?

Noi pe cine susţinem?
 

Portocaliii din Colegiul Târgu Lăpuş s-au făcut când roşii, când galbeni la faţă, din cauza celor doi candidaţi favoriţi pentru fotoliul de deputat. Oamenii trebuie acum să aleagă dacă îl susţin pe Mircea Man, sau pe Doru Leşe la Camera Deputaţilor. Alegere grea, având în vedere că cei doi se aflau, până nu demult, în aceeaşi barcă şi că, vreme de aproape 4 ani, portocaliii i-au tot lăudat pe amândoi. Acu’ „războiul fraticid” dintre Man şi Leşe a contaminat şi membrii de partid din zonă. Deh, ce ţi-e şi cu politica asta?!

 

Campania pentru CJ

 

Două păsări nemigratoare care studiau proiectul tunelului pe sub Gutâi s-au agitat nevoie mare din cauza unei veşti. Se zvoneşte că, liberalii, care au pierdut candidatura pe Colegiul Borşa-Vişeu la Camera Deputaţilor, n-ar vrea să rămână chiar fără nici un „premiu de consolare” şi atunci fac calcule să vadă cine pleacă din Consiliul Judeţean după alegeri şi pe cine ar putea promova pe liste. Oare în câte posturi de consilieri judeţeni se converteşte un post de deputat? Unii zic că vreo două, numai că „cursul valutar politic” a devenit instabil în ultima vreme. 

 

Lista neagră a demisiilor

 

Se spune că un şef adevărat este cel care are puterea de a recunoaşte când greşeşte, recunoaştere care se traduce prin demisia dintr-un post pe care l-a ocupat cu sau fără concurs. Începutul acestui text nu are nici o legătură cu hârtia care a fost găsită în cutia poştală din blocul 1234X, din raionul vest, est, nord şi sud. Pe o foaie în pătrăţele, cineva a scris că următorii tovarăşi ar trebui să îşi dea demisia. Nicolae Boitor, şeful de la DPC, Liviu Titus Paşca şi celălalt Liviu, mai zis şi Marian Pop. Cum ar putea un senator, încă în funcţie şi unul care vrea în funcţie, să demisioneze, nu ştim, dar la Boitor este simplu. Iei o coală de hârtie A4 pe care scrie cu litere mari: Demisie!

Subsemnatul Nicolae Boitor, demisionez din funcţia de director deoarece sub mandatul meu s-au întâmplat tot felul de întâmplări întâmplătoare. Violuri, medicaţie, bani… dezastru. E simplu!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.