• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 21 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 5 Noiembrie , 2012

Ce ne-a şoptit lumea

Interesant, excepţional, util

 

O marmotă cârcotaşă a intrat săptămâna trecută în grevă. Deşi pare ciudat, motivul protestului nu era vreo nemulţumire. De fapt, marmota nu mai putea împacheta ciocolata din cauza ... râsului. Motivul? Marmota a intrat pe blogul ministrului Liviu Marian Pop şi, vrând să lase o reacţie, s-a trezit că posturile ministrului pot fi catalogate doar „interesant”, „excepţional”, „util”. Alo, domnu’ ministru, de „nesatisfăcator” şi „neinteresant”, n-aţi auzit?

 
Mini-ştrul
 

În prag de Haloween, trei pitulice răutăcioase s-au adunat bârfind în ce ar trebui să se costumeze politicienii noştri. Discuţia a fost chiar amuzantă până când s-a ajuns la Liviu Marian Pop, sindicalistul devenit ministru, care se poartă în continuare ca şi cum ar fi sindicalist. O pitulice s-a gândit că ministrului i-ar sta bine de cameleon, dar a fost contrazisă vehement de celelalte. În final, pitulicele au renunţat la verdictul cu costumaţia, dar i-au găsit ministrului o poreclă: „mini-ştrul”. Deh, nişte răutăcioase!

 

Realitatea reală de la Vamă.

Vine Manoliu!
 

După vizita miniştrilor Duşa şi Plumb vor urma câteva schimbări în deconcentrate. La IJP a fost, urmează la Mediu, fără nicio legătură cu vizita ministrului în funcţie, unde nea Iancu va intra în conservarea biodiversităţii. Dar cea mai tare schimbare se va face la Vamă. Celebrul fost consilier, Dacian Manoliu, va ajunge pe fotoliul de la Vamă. Şi astfel, unul dintre cele mai îndrăzneţe vise ale fostului va deveni realitate

cruntă şi reală.

Manoliu nu are cum rata postul, având în vedere că este singurul candidat pe post. Aşa cum spunea unul dintre liderii social-democraţi, este greu de crezut că Manoliu va candida pentru post, singur şi va ieşi pe locul doi.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.