• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 13 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 1 Octombrie , 2012

Ce ne-a soptit lumea

Pa partid birjar, la partid…

 

Rândurile Partidului Poporului se îngroaşă mai ceva ca audienţa OTV de la privatizarea Oltchim. Mai exact, partidul lui Diaconescu a început să adune oameni politici cunoscuţi, dornici să candideze la parlamentare. Se vorbeşte de negocieri cu Nicolae Bud, Mircea Dolha, Răzvan Birişan, Eugenia Godja.... Acu’ rămâne de văzut câţi vor semna adeziunea.

 

„Buletin de funcţionar”

 

Se spune că un fost primar de peste Deal, se doreşte şef la o agenţie maramureşeană. Nu-i vorbă, că omul a adunat voturi cu carul pentru partid şi acu’, rămas fără serviciu, ar merita un „premiu de consolare”. Baiul e că pentru funcţia respectivă, omul ar trebui să aibă patalama de funcţionar public. Şi dă-i şi luptă neicuşorule, şi încearcă înscrierea în Corpul funcţionarilor peste noapte...

 
Cât e programul?
 

Umblă vorba prin târg că tehnica va pune punct liniştii din Consiliul Judeţean. Mai exact, noua conducere a judeţului s-ar gândi la introducerea unor cartele electronice care să înregistreze ora exactă la care un angajat a venit şi a plecat din instituţie. Adică adio întârzieri şi „scurtări de program”. 

 
Placaj şi eseu
 

În aceste zile se joacă o carte interesantă pe instituţiile de cultură. În Consiliul Judeţean se fac şi se desfac alianţe. Unele vechi şi-au dat duhul, iar altele mai există şi din motiv de un om. Mai ales dacă este un fost sportiv, un iubitor de sport, dar şi unul care ştie ce este fair-playul. Şi în politică poate exista aşa ceva. Păcat că erau prieteni şi erau aproape o echipă. Acum sunt despărţiţi, se evită, dar campionul tot campion rămâne. Se spunea că va trece la nişte populari, dar nu o va face deoarece îi place să rişte, să joace. Şi acum joacă!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.