• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 21 Mai , 2012

Concurs interjudeţean „Poveşti din hârtie”

Colegiul Economic “Pintea Viteazul”, în parteneriat cu Primăria orasului Cavnic, organizează concursul interjudeţean „Poveşti din hârtie”. Iniţiativa urmăreşte educarea elevilor în valorificarea şi reciclarea deşeurilor menajere, în general, şi a celor de hârtie în special.

Pot participa elevii din toate unităţile şcolare din judeţ (primare, gimnaziale şi liceale), având următoarele categorii de vârsta: 4- 6 ani, 6- 8 ani, 8- 11 ani, 12- 15 ani, 16- 19 ani. Concursul se va desfăşura pe două secţiuni: Concurs de artă decorativă, ce presupune confecţionarea unor obiecte de hârtie obţinută manual din deşeuri de hârtie, respectiv, secţiunea a II-a: presupune elaborarea unei poveşti cu ilustraţii (realizate tot de copii) privind tema concursului: „Poveşti din hârtie”.

Lucrările şi fişa de înscriere vor fi expediate prin poştă, până la data de 28 mai 2012, (data postei), pe adresa: Colegiul Economic „Pintea Viteazul”, Str 1 Mai nr. 1, Cavnic 43530, Maramureş, tel 0262295018, fax 0262296040 cu menţiunea: Pentru concursul „Poveşti din hârtie”. Pentru secţiunea a doua, Concurs de poveşti, adresat elevilor din învăţământul primar, gimnazial, liceal, documentele în format electronic vor respecta tema „Poveşti din hârtie”.

Lucrările vor fi trimise pe adresa de email a concursului: povesti_de_hartie@yahoo.com, pânâ la data de 28 mai 2012, având înscris la subiect: „Concurs - poveşti din hârtie”.Se vor acorda diplome şi premiul publicului, pentru fiecare secţiune şi nivel de vârstă.Diplomele vor fi acordate în cadrul unei festivităţi de premiere, în data de 10 iunie 2012, iar pentru concurenţii care nu pot participa, diplomele vor fi expediate prin poştă, conform regulamentului.

Mai multe detalii despre concurs puteţi afla contactându-i pe cei de la Colegiul Economic “Pintea Viteazul”. Proiectul este coordonat de prof. Alina Micle.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.