• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 11 Iunie , 2012

Cătălin Cherecheş a adus Voltaj şi Mandinga, din suflet pentru tinerii băimăreni

Tinerii băimăreni au demonstrat, din nou, că în faţa unui concert extraordinar nici vremea nefavorabilă nu are vreun cuvânt de spus. În pofida ploii torenţiale care s-a abătut deasupra oraşului ieri seară, tinerii au umplut Centrul Vechi al oraşului nostru şi s-au distrat împreună la Dance Party, eveniment oferit din suflet pentru ei de Cătălin Cherecheş.

 
Cei de la Mandinga au încălzit atmosfera şi au făcut un show de zile mari în faţa a peste 2.000 de tineri. Sutele de umbrele multicolore care au împânzit centrul istoric au oferit o imagine ieşită din comun, iar îndârjirea tinerilor cărora nu le-a păsat de ploaie i-a uimit chiar şi pe artişti.
 

„Şi noi îl iubim pe primarul vostru pentru că ne tot aduce în faţa voastră, a publicului băimărean la care noi ţinem foarte mult. Ne bucurăm să fim din nou lângă voi, băimărenii noştri dragi. Cătălin Cherecheş este cel mai tare primar şi cu siguranţă vă va oferi şi în anii care urmează concerte extraordinare pentru că voi, tinerii, meritaţi asta. Aveţi un primar tânăr şi interesat de dorinţele voastre, şi asta este cel mai important!”.Călin Goia/Voltaj

 

„Vă mulţumesc că aţi venit alături de mine, că nu aţi ţinut cont de ploaie şi ne-am distrat împreună. Voi, tinerii, sunteţi viitorul acestui oraş. Voi, tinerii, sunteţi cei care conduc Baia Mare. Dorinţele şi aşteptările voastre sunt pentru mine priorităţi şi am încredere că ne vom întâlni des la asemenea concerte şi pe viitor. Vă iubesc la fel de mult cum iubesc acest oraş în care    m-am născut şi în care trăiesc şi vă îndemn şi pe voi să simţiţi la fel. Puterea de a schimba în bine destinul comunităţii stă în mâinile noastre!” - Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare.

 

„Vă mulţumim că, indiferent de vreme, aţi venit într-un număr atât de mare la acest concert oferit de Cătălin Cherecheş, de tânărul vostru primar, care ştie să pună suflet pentru acest oraş şi pentru voi, tineretul băimărean” - Elena Ionescu/Mandinga.

Centrul Vechi, o mare de tineri care au sărit şi au cântat împreună cu Voltaj

Pe hit-urile îndrăgite ale formaţiei Voltaj, tinerii au dansat şi au sărit zeci de minute în ploaie. Unul dintre cele mai emoţionante momente a fost când primarul a urcat pe scenă, iar tinerii au aplaudat şi au strigat în semn de mulţumire pentru acest concert oferit din suflet, din fonduri proprii, de Cătălin Cherecheş, tineretului băimărean. Mesajele de mulţumire au împânzit şi reţelele de socializare, atât pe contul de Facebook al primarului, cât şi pe eventul concertului.

 

„A fost super aseară, mai ales la Voltaj. Multe felicitări domnule primar!” (Paula P.)

 

„Rar aşa atmosferă! Unii chiar au uitat că plouă, şi-au lăsat umbrelele, ridicând mâinile în aer!” (Andrei Costan)

 

„Voltaj sunt cei mai buni, iar Cătălin Cherecheş e cel mai tare primar pe care îl putem avea! De un an suntem şi noi, tinerii, consideraţi importanţi şi avem primar atent la dorinţele noastre. Am doar 17 ani şi nu am drept de vot, dar cu siguranţă l-aş vota pe Cătălin, primarul tinerilor! Voltaj şi Cătălin rules!” (Ioana P.)

 

„Am dat «vina» pe Baia Mare şi pe dragul nostru primar Cătălin Cherecheş împreună cu Voltaj. Cea mai tare atmosferă! Ploaie, show şi voltaj la putere. Aşteptăm următorul concert. A fost bestial!”. (Andra B.)

 

 „Mulţumim Cătălin Cherecheş, mulţumim Voltaj!” (Raluca Coman)

 

Adela Mureşan

Comentariile celorlalți

MOCERNAC pe 12.06.2012 la 00:14
NE BUCURAM CA AVEM UN PRIMAR TINAR CARE IUBESTE FRUMOSUL SI NU CONTEAZA DACA E TINAR SAU IN VIRSTRA MULT SUCCES PE MAI DEPARTE VA IUBESC OAMENI AU DAT DOVADA

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.