• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 25 Iunie , 2012

Carte, cultură, fashion şi multă DISTRACŢIE în Gold Plaza din Baia Mare

Caravana BookLand şi-a început activitatea în Baia Mare şi îi aşteaptă pe toţi iubitorii de lectură, fashion şi evenimente culturale să vină în Centrul Comercial Gold Plaza, la o întâlnire distractivă cu cel mai avangardist, dinamic, cult, cool şi prietenos târg de carte din România.

 

BookLand a ajuns la Baia Mare, pregătit cu un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzică, film şi jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante. Am pregătit o surpriză şi pentru cele mai pasionate fashioniste: colecţia de haine vintage a Monicăi Tatoiu va fi expusă alături de cărţile noastre întreaga saptămână, iar doritoarele vor putea chiar să achiziţioneze obiectele vestimentare preferate.

 

BookLand aduce artiştii şi scriitorii la mall!

 

În cadrul caravanei vor expune lucrări pe parcursul acestei săptămâni sculptorul Gyuri Csaba şi pictorul Simion Muntean. Tot în cadrul BookLand, vineri, 22 iunie, de la ora 19.00, aveţi ocazia sa asistaţi la o sesiune de lectură publică cu bine-cunoscuţii scriitorii băimăreni Igor Ursenco, Nicolae Goja, Vasile Muste, Florica Bud, Nicolae Scheianu, Ioan Dragoş, Gelu Dragoş, Ileana Şteţco, Ştefan Bolea.

 

Te aşteptăm cu drag în Gold Plaza să-ţi iei porţia de cultură! Povestea continuă.

 

Caravana BookLand este cel mai inedit târg de carte, muzică, film şi jocuri, aflat la a 2-a ediţie, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni.

 

CONCEPTUL BookLand este unul inovator, atât prin aria geografică de acoperire, cât şi prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeaşi umbrelă. BookLanderii sunt aşteptaţi cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale şi momente de excepţie în principalele centre comerciale din România, precum şi în cadrul librăriei on-line www.book-land.ro.

 

LIBRÃRIA online www.book-land.ro. Sub aceeaşi umbrelă, BookLand integrează şi librăria on-line – www.book-land.ro - portal ce oferă cele mai noi titluri, recomandări, promoţii şi oferte speciale în materie de carte, muzică, film, jocuri, cadouri şi birotică, fiind la dispoziţia vizitatorilor săi şi după ce Caravana BookLand a plecat către o nouă destinaţie.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.