• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 12 Martie , 2012

Campanie de voluntariat: CITESTE PENTRU DOI!

Daca n-ai timp să citesti pentru tine, citeste pentru doi! Ia o carte si vino sa-i citesti o poveste unui copil dintr-un orfelinat!

 
În ritmurile dinamice ale societății noastre, oamenii se plâng că nu mai au timp să citească. Nu trebuie să alegi între a ieși cu prietenii și a citi o carte. Campania Booktopia, în parteneriat cu Hope and Homes for Children România și Elefant.ro, propune o alternativă deloc absurdă: dacă n-ai timp să citești pentru tine, citește pentru doi! Campania va avea loc timp de 4 sâmbete, în intervalul 17 martie – 7 aprilie. Poți să te înscrii o singură dată sau chiar de mai multe ori.Înscrie-te accesând pagina Booktopia Alege ziua, ora și locul unde vrei să participi. Poți să alegi dintre 6 Centre de Plasament prezentate pe site-ul organizației . Vei găsi aici toate informațiile necesare: vârsta copiilor, indicații în legătură cu cărțile lor preferate, adresele centrelor, persoane de contact. De asemenea, www.elefant.ro are o promoție specială pentru tine, de unde poți cumpăra sau te poți inspira cu privire la cărțile pe care le vei citi. Vizitează zilnic pagina noastră de Facebook - www.facebook.com/hhcromania - ca să afli in timp real povești din vremea campaniei.Fundația HHC România este una din cele mai importante organizații nonguvernamentale, recunoscută la nivel internațional, care luptă alături de instituțiile statului pentru reformarea sistemului de protecție socială a copilului, prin programe naționale de prevenție a abandonului, prin transformarea legislației din România și a infrastructurii de servicii, prin reintegrarea copiilor în familiile lor naturale, printr-un amplu program de cursuri de formare a personalului din sistem.Misiunea HHC România este eradicarea tuturor instituțiilor de tip vechi din domeniul protecției copilului din România, până în 2020.De 12 ani, HHC România închide instituții de tip vechi din sistemul de protecție a copilului din România și oferă fiecărui copil o viață de familie. Anul acesta, HHC România împlinește mai mult decât 12 ani de reformă a sistemului de protecție a copilului din România; împlinește 46 de instituții de tip vechi închise, 4.602 de copii salvați din aceste instituții, 7.520 de copii rămași în familie datorită programelor noastre de prevenție. Și numărul lor crește chiar în acest moment.Din noiembrie 2011, Booktopia.ro își propune să-i încurajeze pe români să citească mai mult și mai bine prin crearea unei comunități de cititori în mediul online. Scopul acestui proiect este de a stimula cititul și de a crea standarde, democratizând în același timp discursul despre carte. De asemenea, Booktopia.ro dorește să se implice în proiecte de promovare a culturii, ca și în campanii de conștientizare a unor probleme sociale stringente.
 
Informațiile complete și detalii despre desfășurarea campaniei sunt disponibile în rețeaua www.booktopia.ro, pe Facebook www.facebook.com/ BooktopiaRO și Twitter www. twitter.com/ BooktopiaRO, sub hashtagul #citestepentrudoi, și pe site-urile partenere.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.