• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 14 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 5 Iunie , 2012

Burzo Nicolae l-a schimbat pe Hristos cu Mircea Man

Sacrilegiu pe Drumul Crucii

 

Primarul din Groşii Ţibleşului, Burzo Nicolae, ştie că a fost folosit.

Ştie că Primăria Groşii Ţibleşului a fost folosită pentru finanţarea unei firme private din Baia Mare, care trebuia să facă drumul către vârful Didi.

Drumul nu s-a făcut.

Banii s-au dat.

La o primă estimare, e vorba de peste un milion de dolari.

De aceea Burzo Nicolae, încă primar la Groşii Tibleşului, caută protecţie. Pentru că la ceruri încă nu poate ajunge, din păcat în păcat, încearcă să-l înlocuiască pe Mântuitor cu Banalul Mircea Man.

 

Această situaţie stă să explodeze din trei motive:

1. Drumul este într-o situaţie deplorabilă, la această oră impracticabil.

2. Banii au fost cheltuiţi, iar situaţiile de lucrări şi procesele verbale de recepţie ale lucrărilor, ţinute ascunse şi faţă de consilierii comunali.

3. Finanţarea pentru terminarea drumului, blocată datorită suspiciunilor de fraudă. Ceea ce este mai scandalos în acest moment este sacrilegiul pe care îl pregătesc Burzo şi Man de Sfânta Sărbătoare a Rusaliilor.

Profitând de Sărbătoare, aceştia vor să organizeze un pelerinaj cu scop electoral şi să inaugureze în fapt, un drum neterminat, un drum care este ruşinea Administraţiei Burzo.

Vom vedea dacă Episcopia Maramureşului şi Sătmarului va fi parte la această acţiune cu profund caracter electoral, care încearcă să transforme un eşec ruşinos într-o realizare.

Gândiţi-vă, dacă în Biblie, când Iisus a fost dus pe drumul Crucii, acest lucru a fost făcut în mai multe etape, sau poate în ,,biblia lui Burzo,, nici drumul din Biblie nu exista la ora Răstignirii.

De ce îşi bat joc de istoria religiei şi de suferinţa Mântuitorului?

În mintea lor, apare logica periculoasă a folosirii celor sfinte pentru a acoperi incompetenţa şi neputinţa. Iar dacă cineva ar merita să organizeze ,,Drumul Crucii”, aceasta ar fi Ioana Trifoi de la Botiza, căci această femeie-primar a terminat drumul.

De aceea, putem spune cu tărie că Burzo l-a înlocuit pe Hristos cu mireanul Man.

 

Organizaţia PSD Groşii Ţibleşului

Comentariile celorlalți

vio pe 09.06.2012 la 00:06
cine a scris acest articol nu are frica de dumnezeu sau nu a gandit inainte sa scrie.de ce implicati pe dumnezeu si biblia in alegerile voastre , lipsa de cultura generala

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.