• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 4 Iunie , 2012

Bunăstare prin iubire!

Preşedintele Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) Maramureş, adresează un călduros îndemn tuturor maramureşenilor să iasă la vot în data de 10 iunie 2012:

 
 

„Îndemnul meu este să voteze PP-DD care înseamnă SCHIMBARE! Marea majoritate a maramureşenilor îşi doresc o schimbare reală a clasei politice maramureşene în primul rând şi a stării de lucruri actuale, iar acest lucru nu-l poate face nicio grupare politică în afară de PP-DD. Dacă nu doresc, totuşi să voteze PP-DD, atunci să iasă la vot şi să voteze cu cine doresc ei, dar important este să iasă maramureşenii la vot.

Este extrem de important în acest an să iasă cât mai mulţi maramureşeni la vot. Ar fi ideal să iasă toată lumea la vot, dar nu se va întâmpla asta, suntem conştienţi de lucrul acesta. Sunt sigur că dacă iese lumea la vot schimbarea va începe să se producă. Dacă nu vor ieşi la vot, schimbarea tot o să vină dar poate numai peste 4 ani. Adică, va trebui să mai aşteptăm 4 ani, în stagnare, încă 4 ani de menţinere a stării actuale.

Îndemnul de a ieşi maramureşenii la vot este îndemnul cel mai important pe care-l pot adresa. Pentru că în felul acesta nu-i vor mai lăsa pe alţii să decidă soarta noastră şi a copiilor noştri. Pentru că într-adevăr viitorul copiilor noştri depinde în foarte mare măsură de ceea ce se întâmplă în 10 iunie 2012” – spune Cristea Pamfil, preşedintele PP-DD Maramureş.

De asemenea, Cristea Pamfil reaminteşte că susţinerea Maramureşului a fost şi este evidentă prin faptul că „iniţiatorul acestei mişcări la nivel naţional, Dan Diaconescu a fost prezent într-un turneu deosebit în judeţul Maramureş timp de două zile.

Pentru noi a fost foarte important că în aceste două zile a fost în judeţul nostru şi a fost salutat de foarte mulţi maramureşeni. Prezenţa lui a fost remarcată, dorită şi mult mai multă lume decât ne-am aşteptat a fost prezentă să îl vadă, să-l salute şi să schimbe idei. A parcurs aproape întregul judeţ în aceste două zile”.

 

Care-i atitudinea oamenilor în prezenţa liderilor PP-DD?

 

„Oamenii simt nevoia să ne vorbească cel mai mult despre corupţia din structurile de stat sau de la nivelul autorităţilor publice locale, de lipsa locurilor de muncă, starea catastrofală a drumurilor şi faptul că foarte multe familii sunt despărţite din cauză că membrii lor sunt plecaţi la muncă în străinătate pentru a câştiga o pâine. Enorm de multe familii sunt despărţite din cauza lipsei locurilor de muncă. Sunt plecaţi în toată lumea. De exemplu, am întâlnit un tânăr la Borşa de vreo 35 de ani care a lucrat deja pe aproape toate continentele lumii iar în această perioadă lucrează în Nigeria. Deci, unde mai trebuie să meargă românul ca să poată să-şi mai câştige o pâine, ca să-şi poată face o casă sau o maşină second hand din occident?

Tocmai de aceea, pentru ca lucrurile să se schimbe îndemnul meu este ca oamenii să iasă la vot, indiferent cu cine votează. Dar îndemnul nostru este că dacă doresc o schimbare reală a societăţii româneşti îi îndemn să voteze PP-DD pentru conducerea Consiliului Judeţean şi primarii şi consilierii PP-DD”.

 

Cristea Pamfil, preşedintele PP-DD Maramureş

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.