• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 16 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 15 Mai , 2012

BMW Club Maramureş îşi turează motorul pasiunii

Maramureşenii pot admira de acum sofisticatul BMW (“the ultimate driving machine”) cu acte! Recent, în Maramureş a fost înfiinţat al doilea Club BMW oficial din ţară, după Timişoara, condus de preşedintele Ioan Kardoş şi vicepreşedintele Florin Verdeş. Iar în 19 mai, BMW Club Maramureş îşi va „tura motoarele” în prima acţiune oficială, care marchează practic şi înfiinţarea asociaţiei.

 

Vicepreşedintele Florin Verdeş explică: „ în 19 mai dorim să marcăm deschiderea oficială a clubului. Evenimentul va avea loc în Piaţa Millenium”. De altfel, BMW Club Maramureş şi-a pregătit o listă importantă de obiective pentru perioada următoare. Se doreşte încheierea unui parteneriat cu Poliţia, în scopul informării, dar şi schimbării imaginii. Iubitorii de BMW-uri vor să demonstreze că un pasionat adevărat nu-şi foloseşte toţi caii putere de sub capotă şi că respectă regulile de circulaţie şi pe ceilalţi participanţi la trafic.

De asemenea, vor fi organizate acţiuni sportive, dar şi o întâlnire cu alţi iubitori de BMW-uri din ţară şi străinătate, eveniment care va contribui inclusiv la promovarea imaginii municipiului.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.