• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 25 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 19 August , 2024

Biroul Politic Județean al PNL Maramureș a stabilit echipa care va lupta pentru județ în Parlamentul României

 Biroul Politic Județean al PNL Maramureș a validat candidaturile pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în această toamnă. Candidaturile vor fi transmise spre validare și Colegiului Director Județean și Comitetului de Coordonare Județean.  

 

Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș: „Am încredere în colegii mei, oameni sufletiști și profesioniști alături de care am urnit din loc județul. Au susținut, prin toată dedicarea lor, proiectele majore de dezvoltare pe care le-am gândit și pentru care am obținut finanțare, unele fiind realizate, altele în diverse etape de implementare. La rândul meu, mă bucur de încrederea și susținerea lor, fapt pentru care le sunt recunoscător. Le mulțumesc din suflet pentru dăruirea, implicarea și sprijinul fără de care nu am fi putut să realizăm tot ceea ce am reușit în ultimii patru ani. Îi asigur că le voi onora încrederea, în continuare, făcând ceea ce știu cel mai bine: să lupt pentru mai binele maramureșenilor! Ne-am asumat că vom continua să muncim în interesul maramureșenilor și vom rămâne fideli misiunii noastre de a dezvolta Maramureșul, cu profesionalism și dedicare în Parlamentul României”.

Lista PNL Maramureș pentru Camera Deputaților și Senatul României este formată din oameni cu experiență, care au demonstrat că reprezintă cu demnitate și onoare maramureșenii.

 

Camera Deputaților:

1. Ionel Ovidiu Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș/ președintele PNL Maramureș;

2. Felician Ciceu, primarul comunei Dumbrăvița/ prim-vicepreședinte PNL Maramureș;

3. Ioan Călin Bota, deputat în funcție/ vicepreședinte PNL Maramureș;

4. Florin Alexandru Alexe, deputat în funcție/ vicepreședinte PNL Maramureș;

5. Cristina Buda, primarul comunei Lăpuș;

6. Anuța Enea-Bizău, primarul comunei Bogdan Vodă;

7. Ioan Radu Coman, vicepreședinte PNL Maramureș;

8. Florin Sebastian Șimon, președinte TNL Maramureș;

9. Gabriel Bogdan Ștețco, administratorul public al județului/ vicepreședinte PNL Maramureș.

 

Senat:

1. Cristian Augustin Niculescu Țâgârlaș, senator în funcție/ vicepreședinte PNL Maramureș;

2. George Alexandru Oros, managerul Spitalului Județean de Urgență „Dr Constantin Opriș” Baia Mare;

3. Anca Minodora Costin-Hendea, secretar de stat în Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse;

4. Ioan Turcsin, primarul comunei Ruscova.

Liberalii l-au desemnat pe Gabriel Ștețco șef de campanie, încredințându-i coordonarea echipei în campania electorală care precedă alegerile parlamentare.

 

Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș: „Dragi maramureșeni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă asigur că voi continua să lupt pentru dezvoltarea Maramureșului, așa cum am făcut-o și până acum. Împreună cu colegii mei și cu susținerea dumneavoastră, putem continua să construim un viitor mai bun pentru județul nostru! Totul pentru maramureșeni și pentru Maramureș!”.

 La rândul său, senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a mulțumit colegilor pentru încrederea acordată.

„Sunt profund onorat că am fost ales în unanimitate de colegii din Biroul Permanent Județean al PNL Maramureș să deschid lista pentru Senat la alegerile parlamentare. Am obținut toate voturile membrilor BPJ, dar întâi de toate am obținut încrederea acestora, un sentiment care mă responsabilizează și mă motivează în lupta electorală care ne așteaptă. Pe lista votată pentru Senat se mai regăsește Alexandru Oros, iar la Camera Deputaților voturile au mers spre Ionel Bogdan și Felician Ciceu. De acum, PNL Maramureș trebuie să rămână concentrat pe obiectivele comune și să acționeze ca o echipă unită în fața provocărilor electorale. Le mulțumesc sincer colegilor și îi asigur că împreună vom reuși să obținem rezultatele pe care ni le dorim”, a spus senatorul liberal maramureșean.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.