• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 21 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 23 Aprilie , 2013

„Bătrâna teroristă” din Crasna Vişeului

Revoltător: România devine oficial şi faptic ţara europeană cu cea mai injustă justiţie. Aceeaşi justiţie care nu găseşte marii corupţi, condamnă bătrâne pentru doi ţăruşi şi pentru… deţinere ilegală de armă.

 
 

A trecut demult vremea în care prototipul infractorilor periculoşi îl reprezentau nişte tineri înalţi, negricioşi şi tatuaţi. Nu, “inamicul public numărul 1” al vrednicei poliţii române au devenit… bătrânele.

La mijlocul săptămânii trecute, pe buletinul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Maramureş a apărut o ştire incredibilă: „poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase Maramureş au identificat o femeie din localitatea Crasna Vişeului care deţinea fără drept o armă neletală. Poliţiştii au ridicat de la domiciliu Irinei B. de 66 de ani o armă neletală lungă de tir sportiv cu aer comprimat. Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că arma a aparţinut soţului femeii care în cursul anului 2008 a decedat. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere fără drept de armă neletală supusă autorizării”.

 

Ştirea tragic-comică a produs agitaţie în comuna Bistra, de care aparţine satul „teroristei”. Primarul Vasile Duciuc s-a arătat extrem de surprins de grozăvia poliţiei: „E capătul lumii. N-am auzit nimic. Am rămas surprins”. Primarul crede că soţul femeii a fost pădurar şi de acolo probabil celebra armă neletală.

Oricum, o bătrână de 66 ani, cu o armă neletală moştenită şi uitată pe un raft de 5 ani, n-are cum şi pentru cine să constituie pericol public. Şi nici „fapte de arme” demne de raport în buletinele de presă. Oricum, bine că săraca bătrână n-a fost ridicată cu mascaţii pentru „marea infracţiune” săvârşită. Jenant!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.