• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 5 Noiembrie , 2012

Balul toamnei la Dumbrăviţa

În 31 octombrie, de Haloween, Căminul Cultural din Dumbrăviţa a fost luat cu asalt de vrăjitoare, vampiri, draci, zâne, piraţi etc., bostani, desene, colaje, dar şi copii îmbrăcaţi în costume populare, care îşi prezentau standurile cu bunătăţi. Motivul? UAC Europe şi Şcoala Dumbrăviţa (director Mariana Manea) au pregătit în parteneriat o petrecere pe cinste, cu 5 concursuri pe măsură.

 

Circa 200 de elevi, profesori, costume, concursuri, premii, muzică şi multă distracţie. Pe scurt, „coordonatele” petrecerii de Halloween care a avut loc miercuri, 31 octombrie, începând cu ora 14, la Căminul Cultural din Dumbrăviţa.

În deschiderea evenimentul, directorul Mariana Manea a spus că este extrem de mândră de ceea ce au realizat elevii, sprijiniţi de cadrele didactice. Apoi a luat cuvântul primarul Felician Ciceu care a salutat iniţiativa şcolii, a investitorului UAC Europe şi i-a felicitat pe toţi cei implicaţi în organizarea evenimentului, în primul rând pe copii şi profesori.

Totodată, primarul a remarcat implicarea în comunitate a companiei UAC Europe şi a directorului Iulian Gheorghe.

 

Efortul cadrelor didactice şi a copiilor a fost remarcat şi de Iulian Gheorghe, directorul UAC Europe, care a mulţumit doamnei director Mariana Manea, autorităţii locale şi primarului Felician Ciceu: „nu am cuvinte să spun cât de frumos e tot ceea ce aţi realizat, apreciez efortul vostru şi vă mulţumesc tuturor, sunt mândru de talentul şi creativitatea dumneavoastră, UAC Europe va mai realiza astfel de evenimente şi ne dorim să promovăm harul şi talentul vostru, al fiecăruia”.

 

Apoi profesoara de limba engleză Alina Sajerli a pregătit o prezentare din care copiii au putut înţelege mai bine semnificaţia şi simbolurile Halloween. A urmat parada de costume şi măşti. Apoi, în timp ce juriul s-a retras pentru deliberare, copiii au avut parte de o mini-discotecă. A urmat momentul festival al premierii, unde pentru fiecare din cele 5 categorii, UAC Europe a oferit dulciuri şi diplome:

De asemenea, UAC Europe a asigurat transportul gratuit al elevilor, sucuri şi dulciuri pentru toţi participanţii. 

 

Categoria măşti şi costume

Locul 1 - Blaga Marius

Locul 2 - Titişan Darius

Locul 3 - Ciceu Victor

 
Categoria colaje

Locul 1 - Dolca Mădălina

Locul 2 - Ciceu Mădălina

Locul 3 - Gabriela Vari

 
Categoria desene

Locul 1 - Ciocotişan Denisa

Locul 2 - Mociran Larisa

Locul 3 - Paşca Pamela

 

Categoria standuri cu bunătăţi

Locul 1 – Şcoala Rus

Locul 2 - Şcoala Chechiş

Locul 3 – Şcoala Dumbrăviţa

 

Categoria bostani sculptaţi

Locul I – Bele Roxana

Locul II – Roman Valentin

Locul III – Morar Cristina.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.