• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 14 Octombrie , 2013

Baia Sprie - Bârsana, un nou semnal de alarmă

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Maramureş Gabriel Zetea, preşedinte PSD Maramureş, a susţinut într-o conferinţă de presă că finalizarea proiectului de reabilitarea a lucrărilor pe drumul judeţean Baia Sprie – Bârsana este incertă. Acesta a tras, din nou, un semnal de alarmă referitor la modul defectuos în care a fost conceput şi pus în practică acest proiect, valoarea finanţării fiind una nesatisfăcătoare de la început.

 

„Sumele despre care vorbim în acest moment sunt unele care mă fac să trag din nou un semnal de alarmă în ceea ce priveşte viitoarea implementare a proiectului de reabilitare a Drumului Judeţean Baia Sprie - Bârsana. Asta şi din punct de vedere a sumelor de bani de care avem nevoie, pentru finalizarea refacerii drumului, dar şi din punctul de vedere al termenului de execuţie. Iniţial, studiul de fezabilitate pentru proiectul Baia Sprie – Bârsana a fost depus, la nivelul Consiliului Judeţean Maramureş, cu 36 milioane de euro. La momentul respectiv, fosta conducere a instituţiei, fără să dau nume pentru a nu intra în polemică, a redus pe diferite categorii de cheltuieli necesarul pentru acest proiect la 22 de milioane euro.

Evident că acest proiect a început cu gândul de a nu fi finalizat! Şi asta arată iresponsabilitatea unora care au condus judeţul nostru! Pentru faptul că au lăsat pe seama actualei conduceri a Consiliului Judeţean Maramureş o aşa mare problemă ar trebui să le fie ruşine! Ar trebui să le fie ruşine că au condus judeţul nostru într-un mod iresponsabil! Cred că puţină lume conştientizează presiunea pe care o resimte Consiliul Judeţean Maramureş, pentru că acest proiect a fost gestionat prost de la bun început. Fie intenţionat, fie nu, dar nu vreau să intru în polemici cu alţii. Este un proiect care va afecta întregul judeţ şi care va afecta bugetul Consiliului Judeţean pe următorii ani dacă vom recurge la soluţia creditului şi nu vom face lobby cu toţii, şi mă refer la toate forţele politice, la ministerele de la Bucureşti pentru a obţine bani”, a spus Zetea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.