• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 13 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 24 Septembrie , 2012

ATP EXODUS a inaugurat un nou centru auto autorizat

ATP EXODUS a inaugurat, la Oradea, un nou centru auto autorizat, în urma unei investiţii de 2,5 milioane de euro

- ATP Exodus a deschis în Oradea un nou centru auto autorizat pentru mărcile Mercedes-Benz şi Mazda. Valoarea totală a investiţiei s-a ridicat la 2,5 milioane de euro.

- Noua investiţie face parte din programul de dezvoltare a companiei în regiunea de Nord-Vest a ţării.

 

Oradea, 13 septembrie ’12: ATP Exodus a inaugurat primul său centru auto autorizat din Oradea pentru mărcile Mercedes-Benz şi Mazda, în urma unei investiţii de 2,5 milioane de Euro. Grupul băimărean îşi consolidează astfel poziţia în regiunea de Nord-Vest a ţării, vizând oferirea de servicii complete pentru cele două branduri auto.

 

„Această investiţie este rezultatul politicii noastre de dezvoltare în Nord-Vestul ţării, o regiune cu un potenţial economic ridicat, în care ATP Exodus are deja o serie de parteneriate durabile. Am intrat pe această piaţă pentru a aduce un plus de competitivitate, întrucât ne dorim ca ai noştri clienţi să poată beneficia de toate serviciile necesare, sub acoperişul unui singur centru auto. În dezvoltarea acestui proiect am primit de la bun început sprijinul celor doi mari producători auto, fapt ce ne-a încurajat să demarăm această investiţie şi să ne stabilim ca obiectiv vânzarea a aproximativ 60 de autovehicule până la finalul anului”, a spus Mircea Cirţ, directorul general al ATP Exodus. 

 

Cu o suprafaţă construită de 2200 mp şi 25 de angajaţi, centrul va găzdui un showroom şi service pentru cele două mărci şi spaţii pentru repararea camioanelor şi vehiculelor comerciale multibrand, dar şi pentru vânzarea vehiculelor rulate.

„În anul 2008, grupul ATP Exodus a deschis cel mai mare showroom Mercedes-Benz din Sud-Estul Europei în acel moment. În 2009, ATP Exodus şi-a dovedit ataşamentul faţă de marca Mercedes-Benz, deschizând al doilea showroom şi service în Bistriţa-Năsăud. Astăzi, avem plăcerea de a lansa cea de a treia reprezentanţă Mercedes-Benz a grupului ATP Exodus. Toate aceste trei lansări sunt cu atât mai notabile, cu cât au avut loc într-un climat economic dificil, dovedind viziunea strategică şi angajamentul grupului ATP Exodus faţă de această marcă” - a explicat Gabriel Crăciun, Corporate PR/Communications

 

Mercedes-Benz România

„Salutăm extinderea partenerului ATP Exodus în Oradea, care consolidează astfel prezenţa Mazda în regiunea de Vest a ţării, şi ne bucurăm de încrederea pe care o are în brandul nostru. De asemenea, vrem să ne exprimăm la rândul nostru încrederea că, prin intermediul Mazda CX-5 şi a nou anunţatei Mazda 6, modele care înglobează noile tehnologii SKYACTIV, gama de produse este una dintre cele mai competitive de pe piaţă, ceea ce va permite atingerea unor rezultate de vânzări peste aşteptări”, a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda în România

 

Grupul ATP Exodus a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 71,3 milioane de Euro, în creştere cu 20% faţă de 2010.

Pe fondul unei contracţii puternice a pieţei auto locale, care a înregistrat o scădere cu aproximativ 16% comparativ cu primele şase luni ale anului trecut, compania se aşteaptă să îşi menţină în acest an vânzările la nivelul celor din 2011. 

 

Înfiinţat în 1995, grupul ATP Exodus este lider pe piaţa pieselor de schimb şi a accesoriilor pentru vehicule comerciale şi dealer al mărcilor Mercedes-Benz, Mazda, Opel şi MAN, având o reţea de 32 de sucursale la nivel naţional şi alte nouă în Bulgaria, Serbia şi Ungaria, şi o echipă de 650 de angajaţi. Grupul deţine o flotă de 220 de maşini, care pot fi externalizate către terţi pentru închirieri, transport de marfă, servicii de recuperare şi tractare.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.