• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 13 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 28 Noiembrie , 2012

Apel CĂTRE SIGHETENI

Într-o lume care-şi caută cu disperare cadenţa, într-un haos pus la cale de forţe obscure, Uniunea Social-Liberală este dispusă să facă ordine. 

Sighetu Marmaţiei este un oraş cu o istorie demnă de Europa, un oraş al multiculturalităţii şi al colaborării dintre etniile care-l compun, ce stă mărturie civilizaţiei şi bunei credinţe.

Sighetu Marmaţiei dă o lecţie de europenism şi astăzi, şi în urmă cu 200 de ani, când aici s-au construit destine umane exemplare, indiferent de etnia căreia îi aparţineau personalităţile acestui loc.

Timpul, istoria au fost generoase sau pline de ingratitudine cu cetăţenii. Dar toate bunele s-au aşezat solid, iar relele au trecut.

Cred că împreună cu sighetenii vom construi o lume aşezată între graniţele valorilor umane ale Europei civilizate.

Candidez la funcţia de DEPUTAT din partea USL, cu convingerea că împreună vom clădi un viitor solid pentru comunitatea sigheteană.

Am încredere în oameni şi muncesc pentru ca fiecare cetăţean să-şi regăsească speranţele împlinite într-o POLITICĂ LUMINATĂ, clădită pentru români şi pentru România.

E momentul să analizăm ceea ce am trăit ca şi comunitate în ultimii trei ani şi în cunoştinţă de cauză să mergem la VOT.

Prin votul nostru ne vom stabili viitorul. Vă aştept pe toţi în 9 decembrie pentru a alege.

Am nevoie de votul fiecăruia pentru a învinge şi a vă reprezenta cu DEMNITATE în Camera Deputaţilor.

 

În 9 decembrie votaţi Cornelia Negruţ,

deputat USL Sighet

POZIŢIA NR. 2 PE BULETINUL DE VOT.

 
 

„Cornelia Negruţ este un prieten apropiat sufletului meu

 

Aflat în Maramureş, sâmbătă, 18 octombrie, preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, ministru al Agriculturii, a ţinut să precizeze că vizita sa în Maramureş are un dublu scop: acela de a fi prezent la lansarea candidaţilor USL, din postura de copreşedinte al Uniunii, dar şi a susţine un prieten apropiat al sufletului său, Cornelia Negruţ. „Revin cu bucurie în Maramureş, aici unde întâlnesc mereu oameni deosebiţi. În vara acestui an, judeţul dumneavoastră mi-a oferit o mare bucurie, aceea de a alege la conducerea Consiliului Judeţean singurul reprezentant al Partidului Conservator din ţară, Zamfir Ciceu. Zamfir Ciceu a fost propunerea şi susţinerea preşedintelui PC Maramureş, Cornelia Negruţ, în prezent candidatul PC (USL) în Colegiul 6 de Deputaţi, zona Sighet. Este o doamnă pe care o respect şi care mereu va avea sprijinul meu, atât din calitatea de şef de partid, cât şi din cea de ministru al Agriculturii. Doresc să dezvoltăm în Maramureş şi, implicit, în Colegiul Sighet, programe şi proiecte concrete, să ajutăm cât mai mult comunităţile. Îmi doresc ca sighetenii şi locuitorii zonei să vadă potenţialul Corneliei Negruţ (USL), aşa cum îl văd şi eu, să înţeleagă că este singura soluţie legitimă şi unica variantă în ziua votului. Cornelia Negruţ luptă de acum pentru a aduce fonduri în colegiul pe care-l reprezintă pentru Camera Deputaţilor şi cere ajutorul miniştrilor care, asemeni mie, sunt dispuşi să o ajute. Garantez personal pentru Cornelia Negruţ şi transmit Colegiului 6, zona Sighet, că este un parlamentar care îi va reprezenta cu cinste şi onoare în forul legislativ al ţării.

Daniel Constantin
 
 

„Viitorul Sighetului stă în votul alegătorilor”

 

Primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, Ovidiu Nemeş, este alături de candidaţii USL pentru Colegiul Sighet, respectiv Cornelia Negruţ, candidatul Uniunii Social-Liberale pentru Camera Deputaţilor şi Liviu Marian Pop, candidatul pentru Colegiul 3, Senat Nord. PNL, OFL, TNL, reţeaua electorală din campania locală, simpatizanţi şi prieteni, toţi cunoscuţii mei au pornit, alături de mine, într-o nouă bătălie electorală. Scopul nostru este unul singur: acela de a ajuta comunitatea sigheteană, de a promova în Parlament oameni care pot şi vor să facă ceva în această zonă. Atât pe Liviu Pop, candidatul pentru Senat în Maramureşul Istoric, cât şi pe Cornelia Negruţ (Neli pentru prieteni), îi cunosc de ani de zile. Unul este ministru în Guvernul Ponta şi probabil va fi ministru şi în Guvernul viitor. Candidatul pentru Senat a făcut deja primii paşi pentru a ajuta Sighetul şi sunt convins că acesta este doar începutul. Cornelia Negruţ este vicepreşedinte AVAS, deci tot demnitar în capitală, un prieten apropiat al meu şi al Sighetului, care a început să deschidă uşi la Bucureşti pentru a obţine şi a aduce fonduri în colegiu. Este mult mai mult decât au făcut cei care ne-au reprezentat până acum. Din acest motiv vin în faţa voastră şi vă cer să mă ajutaţi şi să mă susţineţi în promovarea acestor candidaţi, cei mai potriviţi parlamentari pentru Colegiul Sighet şi pentru Maramureşul de Nord. Am rugămintea ca sighetenii care m-au votat în 10 iunie să iasă încă o dată la vot, să-mi acorde, din nou, încrederea lor.

Alegând Cornelia Negruţ la Camera Deputaţilor şi Liviu Marian Pop pentru Colegiul 3 de Senat, mă votaţi, încă o dată, pe mine. Votând candidaţii propuşi de USL, Uniune din care şi eu fac parte, votaţi un viitor mai bun pentru Sighet. Având primar USL, preşedinte de Consiliu Judeţean USL, parlamentari USL şi Guvern USL, Sighetul de Mâine va putea deveni acel oraş la care visăm cu toţii’’, a declarat primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, Ovidiu Nemeş.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.