• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 02 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 8 August , 2023

ANUNŢ PUBLIC privind decizia etapei de încadrare

SC UNIVERSAL ALLOY CORPORATION EUROPE SRL, cu sediul în comuna Dumbrăviţa, sat Dumbrăviţa, nr. 244A, judeţul Maramureş, titular al proiectului „Centrală fotovoltaică UNIVERSAL ALLOY CORPORATION EUROPE” propus a fi amplasat în oraşul Tăuţii Măgherăuş, str. 62, nr. 1, judeţul Maramureş, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Maramureş, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul mai sus menţionat.


Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Maramureş, cu sediul în localitatea Baia Mare, str. Iza, nr. 1A, jud. Maramureş, în zilele de luni - joi între orele 8.00 - 16.30 şi vineri între orele 8.00 - 14.00 precum şi la următoarea adresă de internet http://apmmm.anpm.ro.
 

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Maramureş.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.