• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Sambătă , 19 August , 2017

Ansamblul „Mugurelul” de la Clubul Copiilor Sighetu Marmației reprezintă România la un festival internațional de folclor din Serbia

Copiii din Maramureș vor reprezenta România la acest renumit festival care are ca scop promovarea folclorului și a tradițiilor din diferite state dar și legarea de noi prietenii și prezentarea țărilor participante.
Ioan Muntean, directorul Clubului Copiilor Sighetu Marmației a solicitat sprijinul Consiliului Județean Maramureș pentru a fi acoperite costurile transportului până în Serbia și retur. La ultima ședință a CJ Mara­mureș, aleșii județeni au aprobat alocarea, din rezerva bugetară, a sumei de 5.000 de lei pentru ca această deplasare să fie posibilă.

„Le doresc mult succes reprezen­tanților Maramureșului, care la acest festival vor reprezenta, de fapt, în­treaga Românie. Am încredere că prestația lor va fi una deosebită și va fi apreciată atât de juriu, cât și de publicul spectator”, a precizat preșe­dintele Consiliului Județean Mara­mu­reș, Gabriel Zetea.




















 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.