• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 6 Noiembrie , 2015

Aeroportul Baia Mare, în aşteptarea aşteptării

În plină criză politică şi de sistem generat de protestele tinerilor din întreaga ţară, pe fluxul media a ajuns o ştire ce a trecut neobservată.

Aeroportul Baia Mare a anunţat că, începând cu 20 noiembrie, activitatea se suspendă pentru lucrările de modernizare a pistei şi ce s-a mai propus.

 

 

Primul impuls a fost de a căuta pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene comunicatul cu privire la semnarea contractului de finanţare. Nimic legat de Aeroportul băimărean. Apoi am vorbit cu senatorul Sorin Bota, cel care s-a implicat în discuţiile de la Bucureşti pe tema Aeroportului din Baia Mare.

 

„A fost făcut acest anunţ deoarece aşa s-a stabilit. Rezultatul contestaţiei se va da la începutul săptămânii viitoare (data de 9 noiembrie n.red.). Nu are nicio legătură această situaţie cu protestele şi demisia guvernului. Dacă vom avea un rezultat favorabil, mergem la semnarea contractului de finanţare, orice ministru este la comandă.

Dar trebuie spus foarte răspicat. Dacă, cumva, investiţia de la Aeroport se pierde pentru că o firmă îşi permite să facă o contestaţie, doar pentru că i se pare că ăla ar putea să facă…şi vom pierde banii europeni, această firmă va fi duşmanul poporului şi mă voi comporta ca atare în relaţia cu ei. Strada ne spune azi că noi nu ştim cum trebuie să facem pentru a ne fi mai bine şi să plecăm dacă nu putem face mai bine. Oamenii sunt nemulţumiţi de această colonizare a României permisă, în primul rând, de politicienii români”, a spus Bota. 

 

„Nu are nicio legătură această situaţie cu protestele şi demisia guvernului. Dacă vom avea un rezultat favorabil, mergem la semnarea contractului de finanţare, orice ministru este la comandă”.

Sorin Bota

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.