• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 16 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 15 Iulie , 2024

A XV-a ediție a Taberei de Pictură de la Cavnic

În prima săptămână a lunii iulie, orașul Cavnic a găzduit a XV-a ediție a Taberei de pictură ,,Elisabeta Art”. La acest eveniment au participat 18 pictori profesioniști, de talie internațională din Korea, Ungaria și România. Din țara noastră au venit în Maramureș pictori din Satu Mare, Oradea, Timișoara, București și Alba Iulia. Și în acest an, tabăra a fost organizată de Elisabeta și Tiberiu Veress din Cavnic, oameni extrem de generoși, ospitalieri, sociabili și în primul rând iubitori de cultură. Pe lângă implicarea acestora, Tiberiu Veress a ținut să le mulțumească și sponsorilor acestei Tabere: Top Market, Bizo și Asociației jurnaliștilor de turism din România.

 

Artiștii veniți la tabără au fost cazați la pensiunea soților Veress, care le-au organizat și un tur al Maramureșului și vizite la principalele muzee din județul nostru. Pe lângă pictori, au fost în tabăra de la Cavnic și fotografi și ziariști.

Ca de fiecare dată, la finalul taberei a fost organizată o expoziție în holul Casei de cultură din Cavnic, unde au fost expuse o parte din lucrările realizate în aceste zile. Mai exact, este vorba de peste 30 de tablouri care au rămas în custodia soților Veress. Expoziția rămâne deschisă până la finalul acestei luni.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.