• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 3 Septembrie , 2012

500 GAZETA de Maramureş

Ne-am pregătit texte aniversare în care povestim - ne place asta - cum facem noi minunatul nostru săptămânal. De 500 de numere, chimia succesului, iubirea de acest ţinut şi de oamenii de aici, credinţa în Dumnezeu, dragostea de Ţară, de popor şi de valorile autentice ale românilor, ne-au ajutat în fiecare an, săptămână de săptămână. Să rezistăm. Textele noastre pălesc în faţa textelor prietenilor, ale oamenilor importanţi, aşa că le dăm lor cuvântul, iar noi ne bucurăm pentru câteva momente, citind atâtea minunăţii.

 

„Mă bucur să constat că, în toţi aceşti ani, Gazeta de Maramureş şi-a făcut un deziderat şi o virtute din a servi comunităţile locale şi a oferi articole de presă bine fundamentate cititorilor.

Gazeta de Maramureş include în dinamica apariţiei pe piaţa mass-media o rezonanţă aparte, deoarece îmbină formele de exprimare jurnalistică cu cele literare şi culturale.Ieşirea de sub tipar a ediţiei cu numărul 500 îmi oferă deosebita ocazie de a vă adresa sincerele mele felicitări, având în vedere faptul că în curând veţi împlini 10 ani de existenţă.

Căutările creatoare, efortul de a diversifica şi perfecţiona mijloacele şi formele de expresie publicistică reprezintă, fără îndoială, una dintre condiţiile fundamentale în presa scrisă.

Pentru consumatorul de presă scrisă, Gazeta de Maramureş a devenit un reper care a permis o bună valorificare a publicaţiei şi o regăsire într-un spaţiu media conturat.

Prin definiţie, condiţia creatorului de presă presupune muncă, sacrificiu şi responsabilitate. Nu îmi rămâne decât să mă înclin în faţa dumneavoastră, celor care ne dăruiţi fiori, bucurie şi culoare în articolele dumneavoastră şi să vă asigur că voi rămâne acelaşi fidel cititor al săptămânalului regional Gazeta de Maramureş.

LA MULŢI ANI!”
 

Prefect, Sorin Rednic

“GAZETA de Maramureş este un săptămânal care cunoaşte importanţa cuvântului scris şi care a prezentat totdeauna cu obiectivitate ştirile importante din judeţ. Un partener serios, profesionist şi prompt” - Col. Ioan Pop, inspectorul şef al Inspectoratului judeţean pentru Situaţii de Urgenţă “George Pop de Băseşti” a judeţului Maramureş.

 

„În primul rând felicitări, LA MULŢI ANI, continuitate, pentru că GAZETA de Maramureş reprezintă din punctul meu de vedere, din punctul celor cu care am colaborat şi am avut discuţii în ceea ce priveşte presa, punctul fix al presei maramureşene săptămânale, reprezintă punctul de la care pornesc discuţiile luni dimineaţa, după cum am văzut în ultima vreme în administraţia locală maramureşeană. Voi apăreţi în weekend, iar noi găsim luni dimineaţa ziarul la birou şi discuţiile pornesc pe baza subiectelor de pe paginile 2-3, care reprezintă chestiuni de interes general pentru toţi maramureşenii. Mă bucur că reuşiţi să vă păstraţi integritatea, anchetele, lucru lăudabil într-o presă scrisă într-o continuă transformare, într-o continuă tabloidizare. Sunt fericit că avem în Maramureş o publicaţie care păstrează un stil sobru, un stil care doreşte să fie în căutarea adevărului. Suplimentele GAZETEI aduc la lumină lucruri care în mod normal nu ar avea loc în paginile unui ziar, sunt subiecte care interesează extrem de multă lume. E o idee extrem de bună, care trebuie continuată şi care a prins” - Gabriel Zetea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş.

 

„În primul rând vă doresc multe alte numere, aţi dovedit că sunteţi un ziar serios, care nu abordează doar actualitate şi subiecte de informare, ci şi o gazetă culturală, o gazetă care prezintă părţi din istoria Maramureşului şi nu numai. Colectivul este unul de excepţie, cu care noi, politicieni şi oameni din administraţie, am putut colabora şi prezenta poziţiile noastre, pe care le-aţi relatat în mod obiectiv şi transparent. Pentru asta, eu şi sighetenii, vă mulţumim” - Ovidiu Nemeş, primarul municipiului Sighetu Marmaţiei.

 

„Ziarul dumneavoastră este unul dintre cele echilibrate, rolul presei cred că este să prezinte obiectiv evenimentele care se întâmplă pe toate nivele. Critica obiectivă nu strică nimănui. Când presa se rezumă la a fi critic, obiectiv şi a prezenta până la urmă vocea societăţii civile, e perfect pentru toţi şi cred că vă încadraţi în această categorie obiectivă” - Zamfir Ciceu, preşedintele Consiliul Judeţean.

 

„La mulţi ani! Urmăresc şi citesc GAZETA ca şi alte ziare şi reviste. Media rămâne până la urmă, chiar dacă are uneori excese şi puncte de vedere care nu plac nicăieri, un domeniu şi o zonă în care degetul la gură şi aplecarea capului nu se face în totalitate şi scoate la iveală lucruri de care trebuie să ţinem cont sau de care să ne ferim. Pentru mine, personal, e un ajutor. GAZETA de Maramureş este un ziar pe care mi l-aş dori pe lângă ceea ce are mult şi bun în conţinutul lui, să promoveze şi mai mult, după sistem elveţian, chestiuni de la care ai şi ce să înveţi, ai şi ce să-ţi rămână în minte şi memorie.” - Emil Marinescu, vicepreşedintele Consiliul Judeţean Maramureş.

 

„În 500 de săptămâni sunt peste 3500 de zile, peste 3500 de nopţi, multe albe, deci nu tot atâtea şoapte sau sărutări de noapte bună, zeci de mii de căni de cafea şi ceaiuri, mii de iaurturi şi tot mai puţine ţigări fumate împreună, mii de porţii de râs împărtăşite, unele mici, altele mari, zeci de mii de fotografii, o găleată de lacrimi de tristeţe şi câteva căni de lacrimi de bucurie, mult nesomn, mii de cântece dragi care au deschis porţi spre zeci de mii de amintiri, câteva neînţelegeri şi ceva mai multe iertări, multe pixuri, mii de ore de vorbit la telefon, sclavul meu calculatorul, miliarde de bătăi de inimă unele spre altele, multă dăruire încăpăţânată într-o mare de renunţări, copiii noştri, restul vieţii noastre, casa noastră, câţiva prieteni… Munţii verzi, pe cer un nor alb, în formă de inimă… La mulţi ani!” - Sabin Nemeş Bota.

 

„Cred că perfecţiunea unei vieţi constă în a reuşi să găseşti şi să păstrezi lângă tine, în sufletul tău, oameni care să-ţi dea sentimentul de bine, de linişte şi de siguranţă şi să te facă să trăieşti din plin bucuria creştinului vrednic şi a românului adevărat, iubitor de Dumnezeu, de Neam şi de Ţară. Ioana Lucăcel şi Mircea Crişan sunt pentru mine asemeni oameni aleşi. Pentru o frumoasă relaţie cu cei doi ziarişti şi prin ei, cu întreg colectivul GAZETEI de Maramureş, la ceas aniversar doresc să le mulţumesc frumos şi din tot sufletul, şi să le mărturisesc că prietenia curată dintre noi nu este fructul hazardului, ci rezultatul cunoaşterii reciproce profunde, a activităţilor comune desfăşurate în 12 ani de zile, care au fost ani de provocări, de experienţe comune, de relaţii interumane create şi amplificate. Jurnalişti de marcă, ambiţioşi şi perseverenţi prin profesionalism şi competenţă, au impus GAZETEI idei de valoare şi curente de opinie, un drum care a stârnit curiozitate şi mult interes, multe aprecieri din partea cititorilor. Articolele din GAZETA de Maramureş îţi dau informaţie corectă şi obiectivă, documentată şi mereu împachetată cu grijă să nu obosească, să nu apese, dar să te atingă şi să te mişte, făcându-te să exclami la sfârşitul fiecărui număr citit: „Ce gazetari extraordinari, ce curajoşi şi demni, oameni simpli, asemeni multora din noi, dar care fac lucruri mari, extraordinar de mari şi de importante. La mulţi ani, GAZETA de Maramureş, şi la cât mai multe numere tot aşa de bune, şi poate chiar mai bune şi mai interesante, pentru că este nevoie de voi, să propagaţi mai departe binele şi frumosul, în interesul oamenilor curaţi, cinstiţi, demni şi adevăraţi”. - Eugenia Godja, consilier judeţean.

 

„Vă urez cât mai multe numere şi mă bucură că, într-o lume absolut instabilă, într-o lume în care nu mai poţi să te bazezi pe nici un reper, deoarece şi reperele sunt într-o perpetuă mişcare, un lucru care nu este neapărat bun, există în a patra putere în stat, presa, elemente de siguranţă, elemente stabile în jurul cărora poţi chiar să gravitezi. Aşa cum sunteţi voi. GAZETA de Maramureş trebuie să rămână acelaşi element important pentru mine şi pentru maramureşeni. Să rămână acelaşi izvor de informare corect, onest şi tradus către interesul public” - Cristian Niculescu-Ţâgârlaş.

 

„Sunteţi prietenii mei şi sper că eu sunt prietenul vostru. Colaborăm de mulţi ani spre binele comunităţii, a culturii maramureşene, a sufletelor noastre arse de atâtea incendii politice, sociale sau economice. Dacă Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” este oaza de cultură a nordului, GAZETA de Maramureş este unul din izvoarele ce alimentează această oază. La mulţi ani!” - Teodor Ardelean, directorul Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu”.

 

„În această lume smintită să ajungi la a 500-a apariţie a unei publicaţii cum este cazul «Gazetei de Maramureş» poate deveni un studiu de caz. Oricum, colectivul de redacţie, cred că se gândeşte tot mai mult la sintagmele «serenitate, linişte, tăcere, calm, seninătate; împăcare, armonie, reculegere, reconciliere; înţelegere, acord, învoială», care caracterizează maturitatea nu numai a unei persoane, ci şi a unei întreprinderi atât de curajoase şi concomitent atât de angajante cum este o publicaţie. La bătrâneţe poţi să ajungi şi senil, nu numai senin, fapt care în media s-ar traduce prin angajarea într-o direcţie partizană, momit fiind de bani, fără de care, din păcate, nu poţi funcţiona. «Gazeta de Maramureş» are un public aparte, graţie colectivului redacţional şi a managementului înţelept. Cred că tinereţea intelectuală a celor care reprezintă acest săptămânal este garanţia viitorului lor. Să fiţi sănătoşi fizic, întrucât mental sunteţi. La mulţi ani !” - Conferenţiar universitar dr. Ştefan Gonczi.

 

„Aniversarea a 500 de numere e un mare prilej de bucurie şi pentru mine. Eu mă consider de multă vreme parte a familiei „GAZETA de Maramureş». O sărbătoare de familie este aşadar şi sărbătoarea mea. La cât mai multe numere!” - Dan Mihalache, secretar general adjunct al guvernului.

 

Gazeta celor 500 de apariţii... Parafraze la Anna celor 1000 zile...

 

Sper din toată inima că la apariţia Gazetei de Maramureş cu numărul 1000 , să fim (fiţi) tot de Maramureş şi nu de alt teritoriu!

Aţi luptat din greu, consecvent (atipic românesc) şi peste timpurile politice (tipice de altfel...) , ca să nu rezistaţi încă... 500 de apariţii! Meritaţi să fiţi tot de Maramureş! Ca şi noi toţi, ar fi păcat de deveniţi altceva decât visaţi!

Şi pentru astă “faptă” vă doresc PUTERE şi PERSEVERENŢĂ, 500 de săptămâni trec repede...!

Nu uitaţi că peste 10 ani vom fi şi mai puţini, şi mai disperaţi şi mai dispersaţi în lume şi în Maramureş, şi va fi nevoie de cineva să păstreze VALORILE MATERIALE, IMATERIALE şi mai ales GAZETĂREŞTI, pe orice mediu (media) va fi să fie cândva, când Natura va fi deja altfel, iar Natura Umană şi mai şi ...

Sper că şi GAZETA de Maramureş, la ediţia celor 1000 de săptămâni, să fie iubită şi admirată pentru inteligenţă, atitudine şi consecvenţă, ca şi cea cu ediţia săptămânii 500! - Petre Mitru.

 

„În peisajul jurnalistic contemporan, mesajul cultural rezistă cu greu. Momentul istoric nu mai este propice nici mecenatului dar nici preocupării promovării culturii. Rezistenţa la vremuri se măsoară în adaptarea la concurenţa crudă a pieţei care bombardează societatea cu mesaje consumeriste. Pe de altă parte, politicul umple de mesaje sociale ale unei agende total diferite. Totuşi, câteva instituţii, care promovează un mesaj complet, diversificat, şi care încearcă să „încalce” tirania economiei de piaţă şi să devină un catalizator elitist, printre care şi Gazeta de Maramureş, rezistă. La al 500 număr al acestui hebdomadar reprezentativ al Maramureşului, îmi doresc ca acesta să facă istorie şi să adune, în jurul unor entuziaşti şi competenţi jurnalişti, marfă rară ce dăinuieşte în timp. Aşa cum paşoptiştii români din Vechiul Regat sau elitele Şcolii Ardelene care au folosit vehiculul mediatic pentru a creea adevărate şcoli de arte şi ştiinţe, curente culturale complete, Gazetei îi revine un rol de a salva, recupera şi chiar dezvolta ceea ce înaintaşii noştri au ridicat. Chiar dacă pare mult pe umeri puţini, cineva trebuie să se sacrifice iar jurnaliştii de la Gazeta sunt candidaţii potriviţi pentru o asemenea sarcină! La mulţi ani Gazetei de Maramureş! - Florin Tătaru, deputat PSD.

 

„Se spune că scrisul este un domeniu al excelenţei. Paradoxul face ca, pentru cei ce fac jurnalism adevărat, excelenţa să fie starea de normalitate. Nu poţi scrie dacă nu ai parcurs, cu temeinicie şi rigurozitate, un arsenal de norme şi reguli, care sânt expresii ale normalităţii. Astăzi Gazeta de Maramureş trece în cea de-a doua jumătate a mileniului numerelor; e o zi aniversară şi istorică, o piatră de încercare pentru ce va să fie. Vă mulţumim pentru că sînteţi alături de noi, că faceţi parte din cei care, prin normalitate, faceţi excelenţă!” - Mihai Pătraşcu, directorul Aeroportului Internaţional Baia Mare.

 

„La moment aniversar, îmi face o deosebită plăcere să vă urez cât mai multă inspiraţie, pentru ca “Gazeta de Maramureş” să rămână în continuare acelaşi ziar interesant, cu un aport informaţional şi cultural deosebit. De asemenea, cu emoţie, recunosc că este o extraordinară onoare pentru mine să mă număr printe cei care au contribuit, în ultimele luni, la realizarea Gazetei. Şi, pentru că trăim vremuri interesante, vă urez ca Gazeta să rămână acelaşi ziar independent, în slujba maramureşenilor, care să ne tragă de mănâ ori de câte ori greşim şi care să redea, cu acurateţe, ce facem bine pentru comunitate. Şi, pentru că toţi ne luptăm cu economia de piaţă, vă urez tiraje cât mai mari şi cititori şi abonaţi cât mai mulţi. Şi, nu în ultimul rând, vă urez ”La mulţi ani!”, de existenţă, de inspiraţie şi de putere de muncă” - Dragoş Titea, secretar general Departament Transporturi PSD.

 

Revista “Gazeta de Maramureş” are o frumoasă aniversare. A ajuns la cel de-al 500-lea număr. Este mult, este puţin, nu ştiu, dar a reuşit să fie printre publicaţiile care a militat în permanenţă pentru destinul Maramureşului şi maramureşenilor, intervenind oricând era nevoie şi amendând derapajele şi abdicările de la promovarea reală şi binemeritată a valorilor instituţiilor, comunităţilor şi oamenilor acestui ţinut. Poate la început a căutat senzaţionalul ca orice vedetă care apare în scenă. Dar în anii din urmă şi-a diversificat aria de cuprindere a subiectelor, coborând din cetate în comunitate. Rezultatul: o frumoasă colaborare cu instituţiile care au conştiinţa datoriei de a face paşi înainte spre a consolida normalitatea care în Maramureş a fost şi încă mai este o virtute, abordarea modernităţii prin aducerea tradiţiei în actualitate, renunţarea la senzaţional care uneori poate să fie trist sau chiar urât şi, deci, needucativ, şi aplecarea spre firesc şi normal, spre frumos şi ideal care întotdeauna este ziditor şi constructiv. În această politică editorială se înscrie şi colaborarea cu comunităţile de credincioşi ortodocşi, prin “Gazeta de religie ortodoxă” în paginile căreia se găsesc cele mai frumoase momente şi evenimente din viaţa, istoria şi spiritualitatea acestora. Prezentarea evenimentelor importante din viaţa unor persoane şi personalităţi cu un rol important, trecutul şi prezentul unor instituţii sau comunităţi nu poate să aducă decât lumină şi frumos prin oferirea modelelor drept pilde de urmat. O comunitate, un neam care nu-şi cunoaşte istoria, riscă să o repete, sau şi mai rău, să dispară din ea. Istoria o face Dumnezeu împreună cu omul, comunităţile sau neamurile. Credinţa, iubirea de neam, ţară şi de valori sfinte, demnitatea împreunată cu responsabilitatea fiecărei generaţii au fost întotdeauna dătătoare de nădejdi şi creatoare de valori nemuritoare care au asigurat dăinuirea popoarelor. O aplecare atentă asupra celor menţionate este datoria şi apostolat iar cei ce o fac sunt vrednici de preţuirea noastră. Iată de ce felicităm cu bucurie Gazeta de Maramureş care prin oamenii ei de suflet, Ioana şi Mircea Crişan, ei înşişi încrezători în aceste valori, se apleacă cu inima curată şi sufletul deschis la pragul frumos şi primitor al sufletului românesc. Dorim revistei şi ostemitorilor redacţiei entuziasm, putere de muncă, curajul de a face exerciţii de admiraţie a tot ce este viu, adevărat, frumos şi binecuvântat şi binemeritata răsplată a cititorilor care să le asigure prin ataşamentul lor menţinerea la nivelul la care au ajuns şi chiar depăşirea acestuia.

La mulţi ani!

PS. Iustin Hodea Sigheteanul, arhiereu vicar

 

La mii de numere, Gazeta de Maramureş!

 

Îmi aduc şi acum aminte primele numere ale acestui săptămânal, atipic din prima secundă când a văzut lumina tiparului. Ţin minte cum citeam din scoarţă în scoarţă ziarul, fiecare reportaj şi interviu, fiecare zvon spumos. Şi cât de mândru eram, foarte tânăr fiind, când apăream în paginile celui mai serios săptămânal din judeţul nostru. Anii au trecut.

Gazeta şi-a făcut loc în vieţile noastre, devenind un tabiet pentru toţi cititorii fideli. Acum, cel mai citit săptămânal din judeţul Maramureş a ajuns la 500 de numere, iar în curând se împlinesc 10 ani de la prima apariţie. 10 ani de muncă jurnalistică asiduă, de seriozitate şi de obiectivism. 500 de numere, unul şi unul, o echipă consolidată, care ne aduce săptămânal informaţii interesante, documentate exemplar. La acest moment aniversar, ţin să vă mulţumesc pentru că existaţi în vieţile noastre şi vă doresc să rămâneţi la fel cum sunteţi acum. La mii de numere, Gazeta de Maramureş! - Cătălin Cherecheş, Primar al Municipiului Baia Mare.

 

CUVÂNTUL... Gazetei de Maramureş

 

Moment aniversar pentru Gazeta de Maramureş. Au trecut aproape 10 ani de la prima ei apariţie, împlinind azi rotundul de 500 de numere. Nu ştiu dacă e mult sau puţin, dar ştiu că mă-ncearcă un sentiment de regret că n-a apărut mai devreme şi că aria acestei apariţii cu ,,ştaif”, cu sobrietatea ei şi, nu de puţine ori, de o eleganţă care întrecea cu mult alte apariţii de acelaşi fel la nivel naţional, nu a fost mai extinsă.

Ce a adus Nou Gazeta de Maramureş prin apariţia ei? Prin ce s-a deosebit ea de alte publicaţii de acelaşi gen apărute după ’89 în nordul nostru de Ţară?...şi-ncerc să răspund, tot eu, la aceste întrebări, pe care cred că şi le pune oricare dintre cititorii ei sau ai altor reviste.

Deosebirea a fost, şi încă e aceea, că foloseşte CUVÂNTUL aşa cum Ziditorul Lumilor l-a lăsat: ,,La început a fost Cuvântul, Cuvântul era la Dumnezeu, iar Dumnezeu era Cuvântul”. Această cumplită putere pe care Creatorul a zidit-o în Cuvânt, GAZETA de Maramureş a folosit-o în mare parte, aşa cum se cuvine, faţă de alte publicaţii, să nu spun aproape întreaga noastră Media de după Revoluţie care a manipulat, a terfelit, a jignit, a distrus destine, înălţând pe cine nu trebuia şi zdrobind pe cine   n-ar fi meritat.GAZETA de Maramureş, prin colectivul ei de redacţie, de-a lungul anilor, a înţeles marea menire a Comunicării prin Cuvânt. A înţeles că această creaţie a lui Dumnezeu, ridicată la însăşi rang de dumnezeire, stă la baza ORICĂREI RELAŢII, fie între doi oameni, fie între un grup de oameni, care conduc şi comunitatea în care aceştia trăiesc, fie între... un conducător de Ţară şi poporul lui.

Dacă am considera RELAŢIA ca o FIINŢĂ VIE, am ajunge repede la concluzia că oricare dintre fiinţele vii produc anumite reziduuri, cărora, dacă nu li se eliberează canalele de evacuare, acestea pot produce o îmbolnăvire şi nu de puţine ori chiar moartea. Pentru ca această fiinţă vie, Relaţia, să nu moară, este nevoie în permanenţă de curăţarea acestor canale de evacuare şi menţinerea lor CURATE....iar instrumentul UNIC pe care-l avem la îndemână este COMUNICAREA, iar suportul acesteia nu poate fi altul decât CUVÂNTUL.

Cu mulţi ani în urmă, pentru a fi mai convingător faţă de studenţii mei, am imaginat o mică povestioară, în care un băiat şi o fată se hotărăsc a se căsători. Înainte de a ajunge în faţa ofiţerului de stare civilă, mirele îşi vede din întâmplare mireasa îmbrăţişând cu multă patimă un alt bărbat. În ,,nebunia” lui, mirele renunţă la căsătorie, părăseşte oraşul în care trăia şi întrerupe pentru totdeauna Relaţia cu fosta lui iubită. Peste ani, devenind amândoi bătrâni, se întâlnesc întâmplător, dar de această dată fiecare vindecat în felul lui, şi îşi aduc aminte de acea întâmplare petrecută în urmă cu zeci şi zeci de ani. Femeia, chiar dacă trecuse atâta vreme, nu-şi poate ascunde curiozitatea, şi-l întreabă pe fostul ei iubit, care a fost motivul despărţirii? La care acesta răspunde:Îmbrăţişarea acelui bărbat. „Doar pentru asta? Acela era fratele meu plecat cu mulţi ani din ţară şi care venise la nunta noastră”, îi răspunde femeia.

Atunci, bărbatul a realizat cât de importantă este Comunicarea. Cât de important era să fi pus doar o întrebare! Să fi folosit doar câteva Cuvinte... şi, iată cum, datorită lipsei de Comunicare, două destine au luat în viaţă drumuri diferite, iar RELAŢIA lor, ca urmare a lipsei de Comunicare, ca urmare a nefolosirii CUVÂNTULUI atunci când ar fi trebuit...a MURIT.

CUVÂNTUL poate dărâma sau poate zidi!... iar GAZETA de Maramureş, în aceste 500 de numere... a zidit.

Dacă această Zidire s-ar fi petrecut în toată media românească din ’89 încoace, aşa cum a făcut-o această publicaţie, îndrăznesc să afirm că faţa României de acum... ar fi fost alta.

Felicitări din toata inima... GAZETEI de Maramureş. La mulţi ani!” - Vasile Coman, director general RG Holz.

Comentariile celorlalți

Mircea SERBAN pe 06.09.2012 la 17:12
In loc de cuvinte cu caracter oficios, sau oficial, am sa aleg cuvinte simple, arse de asteptatile celor care citesc ziare -ce prostie omeneasca asteptarile!, de aceea atrag atentia ca de la a 500 aniversare, sa incercati sa faceti ppresda, adica sa informati, sa educati si sa mentineti calitatea limbii romane! NU MAI INTRATI -nici macar de dragul banilor!, IN JOCURILE CONTROLATE DE ALTE VALORI DECAT CELE CARE AU CONSACRAT PRESA CA A 4 PUTERE IN STAT! Sper sa va faceti mea culppa pentru obstinatia cu care ati pupat mana lui Vasile Ciolpan !
INCERCATI, CAUTATI, SMERENIA SI FORTA ACELOR CUVINTE CARE SA LUMINEZE CALEA CATRE ADEVARUL SI VIATA CELOR DE CARE AVETI NEVOIE PENTRU A FI!
GAZETARIA ESTE UNA DIN CELE MAI FRUMOASE PROFESII nu o ucideti CU MESCHINE INTERESE DE CLAN!

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.