• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 16 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Duminică , 19 Mai , 2024

50 de ani de MINAUR în Baia Mare!

Gabriel Zetea: ,,Cu mare emoție și bucurie am sărbătorit, în acest weekend, 50 de ani de la înființarea primului club de handbal din România, Clubul Minaur din Baia Mare. Timp de două zile, administrația locală și Clubul Sportiv Minaur Baia Mare au organizat manifestări speciale dedicate acestui moment festiv.

Sportul a fost și este în continuare unul dintre domeniile importante în viața comunității băimărene. Bucuria pe care echipele locale ne-au adus-o de-a lungul anilor atât la fete, cât și la băieți va trăi mereu în inimile noastre. Baia Mare este un nume recunoscut în lumea handbalului prin intermediul echipelor care au dus renumele orașului pe cele mai înalte culmi ale succesului. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la aceste performanțe în aceste cinci decenii: sportivi, antrenori, colaboratori, sponsori și, nu în ultimul rând, suporteri. Fără voi, aceste realizări nu ar fi fost posibile. M-am bucurat să fiu în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” atât la vizionarea meciurilor din finalele cupelor EHF și IHF, cât și la meciurile demonstrative între legendele și sportivii actuali ai Clubului Minaur. De asemenea, am fost prezent și la meciul din Liga Florilor disputat între CS Minaur Baia Mare și HC Zalău. A fost o zi în care sportul a fost rege și m-am bucurat din plin de fiecare clipă.
Am încredere în Minaur așa cum am avut mereu și sunt convins că vom continua să scriem împreună istoria handbalului băimărean, aducând noi bucurii și succese comunității noastre! Încredere în Minaur!”
Gabriel Valer Zetea - Deputat PSD

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.