• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 21 Mai , 2012

47 de familii de tineri băimăreni au primit ieri cheile de la primarul Cătălin Cherecheş

Lucrările la blocul ANL de pe Aleea Mărăşeşti nr. 16 au fost finalizate luna trecută, iar zilele trecute, în Sala Europa, prin extragere la sorţi, au fost distribuite cele 47 de apartamente unor familii de tineri care au solicitat pe parcursul anilor locuinţe din partea municipalităţii. Din dorinţa de a asigura transparenţa acestui proces de distribuire, primarul Cătălin Cherecheş a ales tragerea la sorţi, o modalitate inedită şi corectă, care nu mai lasă loc de nici un fel de interpretări. În cursul după amiezii de ieri, tinerii au primit cheile de la locuinţe chiar de la primar.

 
 

Unele familii de tineri aşteaptă de ani de zile să primească o locuinţă, datorită acestui fapt, bucuria a fost pe măsură. Emoţie, bucurie şi speranţă, asta s-a citit pe feţele celor prezenţi, încântaţi şi de modalitatea prin care edilul a ales să fie distribuite apartamentele. Dacă anii trecuţi au existat diverse acuzaţii la adresa unora şi altora, existând voci care susţineau că apartamentele ANL nu au fost distribuite corect, acum totul s-a făcut la vedere, în perfectă corelare cu transparenţa pe care primarul Cătălin Cherecheş a impus-o în administraţia publică locală încă de când a fost ales în această funcţie.

 
 

„Am ales această modalitate de a distribui apartamentele pentru a nu lăsa loc de interpretări şi nemulţumiri. Am făcut două extrageri, una pentru cele 27 de apartamente cu două camere, fiecare dintre cei de pe listă trăgând un bilet pe care era scris un anumit număr de apartament, şi o alta pentru cele 15 apartamente cu o cameră. Bucuria pe care am simţit-o din partea acestor tineri îmi dă şi mai multă îndârjire în demersul de a convinge Agenţia Naţională de Locuinţe să finanţeze construirea altor două noi blocuri în Baia Mare în următorul an, şi pe viitor şi altele. Fiecare problemă, a fiecărui cetăţean, este pentru mine la fel de importantă, iar lipsa de locuinţe pentru familiile de tineri din Baia Mare este una dintre problemele principale de pe agenda mea” - Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.