• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 27 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 29 Septembrie , 2014

UNPR s-a întărit cu PPDD

Liderul PP-DD Maramureş, Pamfil Cristea, şi peste 50 de colegi din structurile locale ale acestui partid au trecut la UNPR, întărind puterea actuală.

 

Au făcut acest pas consilierii locali, consilierii judeţeni, viceprimari din Maramureş. Coordonatorul regiunii N-V a UNPR, Cătălin Cherecheş, i-a prezentat pe liderii nou veniţi în partid şi a spus că noii membri vor întări organizaţiile locale ale UNPR, dar şi la nivelul organizaţiei judeţene.

„Este un moment important pentru administraţia judeţului Maramureş, pentru multe dintre administraţiile locale, dar şi pentru administraţia judeţeană. Este un moment în care arătăm faptul că vrem, că împreună, câţiva oameni care am muncit pentru comunităţile noastre, putem să ne ducem mai departe proiectele. Şi să ne ducem mai departe proiectele într-o ecuaţie politică pozitivă şi într-un grup care să gândească proiecte concrete pentru comunităţile noastre. Este important să dăm coerenţă demersului administrativ la nivelul Consiliului Judeţean şi să generăm împreună cu partenerii noştri de la PSD, PC şi UDMR o majoritate care să genereze pentru judeţ dezvoltare. Ceea ce UNPR a arătat şi la nivel central, şi la nivel local a fost acest echilibru, această filozofie a lucrului bine făcut.

În următoarea perioadă veţi vedea modul în care, într-un mod independent, UNPR se manifestă. Avem un proiect comun, alături de partenerii noştri, faţă de alegerile prezidenţiale, susţinerea lui Victor Ponta, dar cel mai important pentru noi este proiectul pentru Maramureş”, a spus Cătălin Cherecheş, coordonatorul regiunii N-V a UNPR.

 

La rândul său, Pamfil Cristea, fostul lider PP-DD Maramureş a mulţumit colegilor pentru activitatea depusă până acum şi a mulţumit liderilor UNPR pentru faptul că au reuşit să ajungă la un numitor comun.

 

„Am făcut lucruri frumoase, împreună, am avut realizări la cele două alegeri, locale şi europarlamentare, am făcut o evaluare la tot ce s-a realizat până în prezent şi am ajuns la concluzia că este bine să păşim alături de oameni de valoare în Maramureş, oameni competenţi, oameni cu multă seriozitate, care au dovedit că pot face lucruri deosebite pentru comunităţile lor”, a spus Cristea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.