Curs valutar
Recomandările Gazetei
Evenimente locale, concerte, teatru, expoziții, filme, cărțiNewsletter
Ultimele comentarii
Un interesant apel la rezistență
L-am găsit în presa autumnală franceză, lansat de Marion Sigaut, o cercetătoare în domeniul istoriei contemporane europene, preocupată de soarta copiilor de școală (mai ales francezi) obligați să-nceapă învățătura primară încă de la vîrsta de trei ani. Dar nu ca protest pentru frăgezimea vîrstei la care sunt obligați acești mici școlari să-nceapă învățătura, ci pentru conținutul ei fixat printr-o lege, legea Schiappa. Întrebată fiind, Marion Sigaud, de către un ziarist de la Rivarol, despre conținutul acestei legi, răspunsul ei este precis: „Situația e gravă, ba chiar gravissimă, întrucît se trece inexorabil (prin această lege) de la o pseudo-eliberare sexuală a copilului la o corupție generalizată a întregii copilării. Azi, sexul nu mai are nimic de a face cu cuplul și nici cu reproducerea vieții; el este doar o activitate distractivă, din ce în ce mai frecventă, oribilă, violentă, ajungînd pîna la aceea că dragostea nu mai are nici un sens.”
Or, dacă lucrurile stau astfel, se pune întrebarea dacă sexualizarea copiilor mici, atît de promovată și de susținută de magiștrii libertății sexuale, vine de undeva, de unde și de la cine?
„De la Alfred Kinsey, ne spune tot M. S., de la acest homosexual, pedofil, sadomasochist și pervers, care, cu banii lui Rockefeller și cu complicitatea Universității din Indiana, a lansat această desacralizare a dragostei și a cuplului printr-o serie de rapoarte trucate, destinate să schimbe mentalitățile și să răstoarne valorile.”
Operațiune de inginerie socială bine pusă la punct. Ceva ce-i face pe oameni să creadă că realitatea este diferită de ceea ce cred ei că este și căreia insul i se conformează. Diabolică realitate!, am zice și noi.
Întrebîndu-se apoi ziaristul de la Rivarol cine este autorul faimosului Raport Kinsey și-n ce măsură acest studiu pseudo-universitar deschide calea oribilelor practici sexuale aplicate copiilor, tot M.S. îi răspunde:
„Ar trebui citită Judith Reisman care spune că Raportul Kinsey a fost vîndut în lume în milioane de exemplare, ea trebuind să-l citească, întrucît fiica ei fusese violată la vîrsta de 11 ani, ca
să-nțeleagă cum și-n ce constă vulnerabilitatea acestui act.”
Și, citindu-l, Judith observă că-n toate tabelele științifice publicate de Kinsey se văd enumerate toate orgasmele pe care un copil le încearcă pe zi. De unde și concluzia lui: Children are sexual from birth (copiii sunt sexuali din naștere).
Numai că țipetele orgasmelor acestor copii agresați de pedofilii căutători de atari senzații nu erau orgasme, ci țipete de groază și spaimă, simțind ceea ce li se întîmplă. Și toate acestea pornind de la Kinsey, de la observațiile și rapoartele sale, răspîndite cu generozitate în toată lumea modernă. Suport pentru anumite legi protectoare, a unor delicioase experiențe sexuale. De fapt, o legiferare a pedofiliei.
Dar, Marlene Schiappa întrebată despre această lege și despre o eventuală promulgare a ei, spune că, de fapt, în afara acesteia, ar mai exista la ONU încă o Declarație a Drepturilor sexuale ale omului, care le completează pe cele anterioare. Și care, încet, încet, se va extinde și la drepturile sexuale ale copiilor.
Or, în acest fel, ministra Marlene Schiappa a prezentat parlamentului două legi: prima, privind vîrsta consimțămîntului sexual, ambalată sofisticat sub forma unui articol atît de abscons încît nimeni nu-l poate înțelege și-n baza căruia devine imposibilă urmărirea unui pedofil care se poate apăra întotdeauna, motivîndu-și delictul prin consimțămîntul tacit al victimei.
Iar a doua lege Schiappa este oribila lege împotriva discriminării, interzis fiind să acuzi pe cineva pentru vîrsta și moravurile sale.
Toate aceste legi și articole discriminatorii fac ca părinților să le fie imposibil să-și apere progeniturile minore de agresiunile unor indivizi suferind de anumite păcate ancestrale.
În cele din urmă, dacă se afirmă (cel puțin în Franța, dacă nu și-n alte părți ale UE), că la început de orice an școlar, trebuie făcută, în mod obligatoriu, educația sexuală a copiilor, cum ar mai putea fi condamnat un pedofil care și-a vădit orientarea sexuală în fața unui copil care nu ar avea cum să se apere, din moment ce și el a fost înainte informat, în această privință, de toate drepturile și interdicțiile discriminatorii?
Mai apoi, referitor la faptul că-n tot vestul Europei, școlarizarea copiilor începe la vîrsta de 3 ani, la întrebarea de ce așa? răspunsul nu poate fi altul decît că doar în modul acesta li se poate interzice părinților protecția odraslelor abia ieșite din țarcurile și leagănele familiale și împiedica micuții să cadă în greşelile de incorectitudine politică ale vremii...