• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 27 Septembrie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 17 Septembrie , 2024

Roxana Mînzatu a fost aleasă vicepreședinte al Comisiei Europene și comisar european!

Victor Negrescu este vicepreședinte al Parlamentului European!

Dragos Benea este președintele Comisiei Regio din Parlamentul European!
Partidul Social Democrat își demonstrează, din nou, importanța și relevanța în marea familie a socialiștilor europeni, obținând reprezentare la cel mai înalt nivel.
Suntem mândri să fim primul partid din România care primește o astfel de recunoaștere la nivel european, iar acest succes se datorează unei echipe dedicate, care a arătat că merită să fie parte din conducerea Parlamentului European și a Comisiei Europene. Un merit special pentru reușita acestor negocieri îl are premierul României Marcel Ciolacu, care a reușit să obțină pentru țara noastră aprecierea pe care o merităm.
🙏Pentru prima oară de la aderarea la Uniunea Europeană, România are un vicepreședinte al Comisiei Europene și, în același timp, un comisar cu un portofoliu extrem de important, în persoana europarlamentarului PSD, Roxana Mînzatu. Roxana va coordona domenii cheie precum Competențele și Educația, Locurile de muncă, drepturile sociale și demografia, gestionând un buget uriaș de 235 de miliarde de euro, adică o cincime din bugetul UE. Practic, România va avea un cuvânt și mai puternic de spus în deciziile Europei.
🤝Pe lângă acest succes deosebit, România este bine reprezentată și de eurodeputatul Victor Negrescu, vicepreședinte al Parlamentului European, și de social-democratul Dragoș Benea, președinte al uneia dintre cele mai importante comisii din Parlament – Comisia REGIO pentru dezvoltare regională. Aceste poziții nu fac decât să confirme rolul tot mai important al României în deciziile Uniunii Europene.
O felicit din toată inima pe colega noastră, Roxana Mînzatu, pentru această realizare deosebită și îi urez mult succes în acest mandat extrem de important!

 

Gabriel Zetea - Deputat PSD

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.