• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 27 Septembrie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 10 Septembrie , 2024

PNL este cel mai important partid de dreapta

 PNL este cel mai important partid de dreapta, iar președintele Nicolae Ionel Ciucă este cel mai potrivit candidat pentru funcția de președinte. Este singurul candidat care îl poate învinge pe candidatul PSD, fie că acesta ar fi Marcel Ciolacu ori Mircea Geoană.

Cât privește stânga politică, ultimele evoluții arată o competiție în creștere între candidații poziționați pe această parte a eșichierului politic, pe de o parte, și cei extremiști, pe de altă parte.
În acest context, Nicolae Ionel Ciucă se evidențiază între candidații la președinție. În timp ce unii fac eforturi să se prezinte drept oameni normali, autentic credincioși, autentic patrioți și cu drag de oameni și locuri, președintele PNL nu face niciun efort să se comporte natural în orice mediu.
S-a văzut acest lucru atât în emisiunea lui Mircea Dinescu, dar și în cartea recent lansată. Ambele au arătat că președintele PNL este un lider politic sincer și onest, care vrea să facă o altfel de politică, bazată pe respectarea cuvântului dat și pe un patriotism autentic.
 
Cristian Niculescu Țâgârlaș - Senator PNL

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.