• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 27 Septembrie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 16 Septembrie , 2024

Mondo cane / STATUL NU E ŢARA, STATUL E INSTRUMENTUL DUŞMANULUI CONTRA ŢĂRII. Un dialog înspăimântător

Anul este 2017, dialog purtat între un anume „domn” şi generalul SRI Florian Coldea, în acel moment acesta fiind de mult timp adjunct al directorului SRI:

„Un domn”: „Băi Florine, de ce faci tu chestia asta cu oamenii de afaceri români?” (se referă la atacurile instrumentate de SRI direct, prin ANAF şi prin Justiţie, împotriva firmelor deținute de români, cu scopul distrugerii acestora şi al eliminării de pe piață).

Florian Coldea: „Noi suntem în spațiul euroatlantic, partenerii noștri strategici doresc ca noi să fim predictibili, iar pentru a fi predictibili trebuie să facem prevenție împotriva naționalismului, a patriotismului românesc. Prevenția trebuie făcută gândindu-ne cine ar putea să sprijine, să sponsorizeze vreo mișcare patriotică românească de ieșire din situația actuală, cine altcineva decât oamenii de afaceri români întrucât niciodată minoritarii nu vor fi un pericol pentru noi, minoritarii nu vor susține niciodată pe români. De aceea ne-am prăvălit asupra oamenilor de afaceri de etnie română.”

Constatăm că de la înălțimea celui mai avizat organ de stat - cel care trebuie să vegheze la integritatea Statului Român - se afirmă faptul că patriotismul, dragostea de țară sunt un pericol pentru cei ce se autodefinesc „NOI”, iar aceștia sunt cei care constituie entitatea care este în parteneriat strategic cu euroatlantiştii, iar acesta este chiar Statul Român. Nicio persoană sau grupare privată nu a semnat vreun tratat strategic cu euroatlantiştii, acesta a fost exclusiv şi evident chiar Statul Român.

Deci pentru a menține Statul Român aşa cum este acum, MĂSURA PREVENTIVĂ ESTE DISTRUGEREA OPERAŢIUNILOR ECONOMICE DEŢINUTE DE ETNICI ROMÂNI. Din tot ceea ce constatăm în ultimii 35 de ani, această concluzie este inevitabilă și dialogul redat mai sus vine în confirmarea politicii antiromânești desfășurate de întregul aparat operațional, de informații şi de coerciție a Statului Român.

Asta nu este o noutate. TOȚI PATRIOŢII CARE AU ACȚIONAT ÎN FAVOAREA POPORULUI ROMÂN ÎN ULTIMII 310 ANI AU FOST ASASINAŢI.

Dacă vrem să schimbăm situația prezentă, vă sunt prezentate câteva indicii puternice în textul de mai sus. Dar trebuie să conștientizăm că nu este nicio șansă de a putea schimba ceva prin mijloacele oferite de actualul stat român, acesta permite doar metode care mențin şi consolidează înrobirea poporului român la comanda decidenților străini.

Concluzia este evidentă: STATUL ROMÂN ÎN PREZENT este o entitate complet distinctă şi opusă față de ȚARĂ, fiind chiar instrumentul cel mai puternic al dușmanului de moarte al Poporului Român. Prin el, întreg poporul și resursele strămoșești sunt angrenate spre autodistrugerea poporului, o sinucidere colectivă printr-o extraordinar de abilă înșelare, de neînțeles de către oamenii normali. Acest fenomen este generalizat în cazul tuturor popoarelor Lumii, nu doar la noi. Dar Lumea se luminează gradual peste tot.

ŢARA include Poporul Român şi patrimoniile sale spiritual, biologic şi material. Ţara şi Poporul Român au fost date de Dumnezeu cu multe mii de ani în urmă.

 

STATUL ROMÂN este o ficțiune juridică cu reguli impuse prin violență care a fost înființat prin înșelăciune în 1859 de Mafia Internațională condusă atunci şi în prezent de elementele de vârf ale talmudicilor, cu scopul de a distruge Poporul Român şi de a prelua patrimoniul material al Poporului Român.

Ca să aflăm în slujba cărei etnii este subordonat Statul Român, să căutăm referințele etnice care se găsesc în legislația Statului Român și găsim:

În Legea nr. 51 din 1991 privind siguranța națională a României scrie la Art. 3: „Constituie ameninţări la adresa siguranţei naţionale a României următoarele: h) inițierea, organizarea, săvârșirea sau sprijinirea în orice mod a acțiunilor... antisemite...”

Prin OG 31/2002 antisemitismul este pedepsit cu închisoarea.

Legea 217/2015 prevede că antisemitismul este pedepsit cu închisoarea.

Legea Wexler în 2019 amplifică pedepsele pentru „antisemitism”.

În 2021 apare legea împotriva „antițigănismelor”.

Există prevederi de condamnare penală pentru negarea holocaustului împotriva evreilor.

Mai constatăm că nu există nicio lege care să condamne antiromânismului sau genocidul comis asupra românilor de către evrei, deși există uriașe dovezi materiale că sute de mii de români au fost uciși în epurări etnice şi acte de cruzime nejustificate.

Cunoaștem că toate încercările de introducere în legislație a unor prevederi de condamnare a antiromânismului au fost respinse de Parlamentele României în ultimii ani.

Constatăm că singurele referințe etnice în legislație sunt evreii şi țiganii și că legislația Statului Român este discriminatorie acordând preferința exclusiv minoritarilor evrei şi țigani, fapt interzis de însăși Constituția statului, care în actualul Stat Român în prezent nu are absolut nicio putere. Nimeni din stat nu o respectă, dar pe noi ne obligă să o respectăm.

Dar lucrurile sunt în flux dinamic și „nimic nu este bătut în cuie”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.