• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 01 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 17 Iunie , 2024

Mondo cane / Horror!

Oricât de surprinzător ar părea, există o realitate și mai mare și mai amenințătoare decât conflictul fratricid Ucraina/ Rusia, cu ecourile unui război mondial în devenire. Și, totuși, este puțin vizibil, puțin discutat, o prezență aproape spectrală.

Într-adevăr, toate știrile din lume nu sunt altceva decât agitație în fața unui eveniment care a avut loc și la care tot felul de diversiuni de fum îi servesc drept ecran de protecție.  Aceasta va fi o bifurcare istorică a societăților noastre.  Aceasta a avut loc în perioada 27 mai – 1 iunie, la Geneva.  Este o lovitură de stat globală pregătită de mult timp, care va afecta cele 194 de state semnatare ale OMS care vor fi chemate să voteze Tratatul de Pandemie Globală și care vor trebui apoi să aplice Internaționalul. Reglementări sanitare IHR (IHR) în următoarele 12 luni.

Aceste acorduri vor fi obligatorii din punct de vedere juridic.  OMS va avea puterea de a declara pandemii la discreția sa. Va avea toată puterea să dicteze statelor măsurile care trebuie luate, izolările care urmează să fie implementate, vaccinurile care urmează să fie injectate, discursurile care urmează să fie ținute și comentariile care e necesar să fie cenzurate, să fie aduse în fața justiției populațiile care urmează să fie internate sau strămutate.  Repet, dictaturile vor fi obligatorii, nu vor fi sugestii.

OMS se impune ca unicul deținător al științei și orice critică va constitui dezinformare și va fi supusă cenzurii și pedepsită cu sancțiuni.

Întrucât OMS este un braț al ONU și funcționează conform principiilor ideologiei One Health, sănătatea a fost extinsă pentru a include sănătatea animală (sălbatică și domestică), sănătatea mediului (aer, apă, pământ, silvicultură, agricultură) și sănătatea umană (inclusiv transport, muncă, industrie, stil de viață), toate ca una.

Nu este planificat niciun mecanism de consultare, nu există contraputere în program, nu este inclusă nicio durată, iar respectul pentru drepturile omului și demnitatea oamenilor au fost șterse din documentul actual.

De asemenea, să ținem cont că nimeni nu este ales la ONU sau la OMS.  Toți sunt numiți fără transparență și fără consultarea cetățenilor.  Nu avem nicio reprezentare, niciun drept de a vorbi sau nicio procedură de contestare a deciziilor.  Nu există buton de oprire.  Ei folosesc legea pentru a suspenda statul de drept. O perversiune inteligentă.

Este remarcabil că acest subiect lipsește cu desăvârșire din mass-media tradițională, că politicienii noștri nici măcar nu discută despre el, nu ne vorbesc despre el, că nu am fost consultați ca popor suveran și că nu există niciun plan de implicare.

Cea de-a 77-a Adunare Anuală a OMS va marca începutul unei ere în care va rămâne doar exuvia republicilor noastre constituționale golite de substanța lor, simple curele de transmitere a ordinelor venite de sus, deținători ai unei puteri legitimate de alegeri. Braț împotriva bandiților în caz de proteste.

OMS este calul troian pe care se bazează strategia lor globală de atac.  Cu o singură piatră, 194 de lovituri.

Pentru a parafraza un președinte bine-cunoscut, „Beast of Event este aici și el vine”.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.