• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 27 Septembrie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Duminică , 1 Septembrie , 2024

Misiune internațională în Azerbaidjan

Am încheiat misiunea în Azerbaidjan, unde am fost prezent în calitate de șef al misiunii de observatori din partea Senatului României.

Azi s-au desfășurat alegeri parlamentare pe întreg teritoriul țării, peste 990 de candidați candidând pentru 125 de locuri.
Ziua a fost una importantă, pentru că a presupus monitorizarea procesului electoral din Azerbaidjan și respectarea regulilor democrației și a standardelor internaționale de la deschiderea urnelor și până la numărarea voturilor.
Mi-am prezentat concluziile atât în conferința de presă a Comisiei Electorale Centrale, cât și în direct la televiziunea de stat - Azer 1, responsabilitatea fiind una mare, în condițiile date din Azerbaidjan.
Misiunea internațională, desfășurată chiar de Ziua Diplomaţiei Române, a fost reușită și, pe lângă rolul de monitorizare, a reprezentat un prilej de a contribui la stabilitatea în zonă.
Profit de acest prilej pentru a transmite întregului corp diplomatic aprecierile mele pentru profesionalismul și eforturile continue în promovarea intereselor țării noastre și menținerea relațiilor de cooperare și pace la nivel internațional.
 
Cristian Niculescu Țâgârlaș - Senator PNL

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.