• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 03 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 17 Decembrie , 2013

Jenant, mişeilor! / Instigare

Am învăţat la Drept Constituţional că, relaţia mea, ca cetăţean cu Statul, are la bază un contract social, în care fiecare parte are drepturi şi obligaţii. Am întrebat-o atunci pe profesoară cine a semnat acest contract în locul meu şi cum poate fi reziliat. A zâmbit. Eu nu. În drept, orice contract în care una din părţi nu-şi îndeplineşte obligaţiile e considerat nul. De aceea, începând de azi, 12.12.2013, subsemnata, Ioana Lucăcel nu mai am niciun contract cu Statul. 

 
Şi am argumente:
 

- Un stat care instigă, prin reprezentanţii săi, anumite categorii sociale împotriva altora, gen reacţia ministrului Barbu, nu are nicio legătură cu democraţia, libertatea şi egalitatea.

I Un stat care condamnă la faliment sute de societăţi comerciale din cauza rectificărilor peste noapte a lui Dragnea&Co, nu are economie de piaţă funcţională şi nu are dreptul să pretindă taxe şi impozite.

- Un Stat cu iniţiative legislative aiuristice şi părtinitoare nu mai e stat de drept şi nu are justiţie.

- Un stat care nu e în stare să asigure supravieţuirea şi demnitatea cetăţenilor săi, nu mai e stat.

- Un stat care nu-şi respectă istoria şi memoria nu e demnă de ea.

- Un stat care nu-şi respectă obligaţiile faţă de cetăţenii săi, nu poate încheia niciun „contract” cu ei.

 

De fapt, un stat condus de o gaşcă de iresponsabili, nici măcar nu mai e stat. Şi atunci, nu poate reprezenta pe nimeni. Şi nu poate încheia contracte cu nimeni.

Comentariile celorlalți

dorel pe 21.12.2013 la 15:12
din pacate o sa mai treaca multi...multi ani pana cineva (adica noi toti ) se va desptepta ,asa cum spune si imnul....din toata mitocania in care regasim guvernul si nu numai...
cine este de vina: noi toti pentru ca le permitem si ne complacem in aceste situatii(multe la numar)..interesant ca nimeni nu face nimik dar de priceput ne pricepem la toate ...si atunci ce ne ramane ???????
ne ramane sa fim sclavii tuturor(in afara de cei ce au firme sau dau cu jula afara dindu-se mari investitori dupa aceea aici in tara, asa zisii oameni care fac peste noapte mii sau sute de mii de euro
Din pacate mai avem multe de invatat si sunt prea putini care mai pot salva tara asta de rahat in care ti-e rusine sa recunosti ca esti roman adevarat....

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.