• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 27 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 5 August , 2016

Fereastra închisorii / Nu mai e mult…

Nu mai e mult şi se vor stinge şi ultimii deţinuţi politici. Desigur, se vor stinge pentru lumea asta care nu le-a înţeles pe deplin jertfa extraordinară şi care continuă să-i ignore sau cel mult să-i considere o simplă parte a istoriei. Însă, cu certitudine, vor primi laurii cuveniţi în Împărăţia Cerurilor, acolo unde lucrurile sunt drepte şi veşnice.

În timp ce tot soiul de sinecurişti politici scârboşi se înfruptă cu neruşinare din banii statului, făcând parte din nenumărate consilii de administraţie, eroii adevăraţi ai neamului românesc trăiesc în sărăcie şi uitare.

Au rămas atât de puţini, încât încap în câteva celule de închisoare. Acolo unde, de fapt, sunt ţinuţi în continuare, de o societate care i-a condamnat la captivitatea nepăsării. Sau alungaţi din nou în munţi, pentru a nu tulbura liniştea drăcească a celor din lume.

Copiii noştri nu învaţă la şcoală despre viaţa lor mucenicească, însă sunt îngropaţi în materii inutile sau pline de sminteli.

Parcă cineva aşteaptă să moară ca să le recunoască meritele capitale pentru istoria Patriei, refuzând istoria vie şi aşteptând doar vremea ipocritelor parastase.

Acuma, chiar dacă foarte târziu, când vişineştii şi ficiorii îşi primesc răsplata pentru crimele oribile pe care continuă cu mârşăvie să nu le recunoască, era un ultim prilej de a-i aduce în lumină pe cei care au suferit martiric pentru credinţă şi adevăr.

Nu mai e mult…şi vor pleca. Iar socoteală vor da toţi. Chiar şi cei care i-au dat uitării, ori i-au hulit prin nepăsare. Iar Sfânta Scriptură spune limpede că hula împotriva Duhului Sfânt nu se iartă. Iar aceşti oameni au fost însufleţiţi de Duhul Sfânt. Altfel n-ar fi rezistat miraculos ani lungi şi grei în munţi ori supuşi la cazne şi torturi de neînţeles în închisori.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.